un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Laser frate!

16 Oct 2006  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

E atat de OZN ca nu stiu daca e real, dar nu vad de ce n-ar fi. Un sistem invizibil de protectie a tancurilor impotriva atacurilor cu rachete… practic un camp de forta ca in Star Trek.

  2 comentarii

 1. super tare! sunt curios cum functioneaza. si ar mai fi o chestie: oare nu ar putea detecta si minele plantate in sol? daca tot face o ‘sfera de protectie’ in jurul tancului, nu ar putea sa detecteze minele din pamant si sa le neutralizeze/detoneze inainte ca acestea sa ajunga sub tanc?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus