un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Despre primari

17 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Ma sperie primarii astia. Parerea mea despre Videanu nu o mai zic, e destul sa amintesc ca atunci cand te lauzi ca ai pe tine haine de 10.000 de euro si super masina, e greu sa te mai creada cineva ca simti aceleasi greutati ca si bucuresteanul obisnuit. Si cand visezi numai zgarie nori, parcari subterane, mall-uri pana la cer si din astea, in loc sa te preocupi de gropile mai mari decat roata masinii, de traficul aiurea, de manevrele cu borduri noi de nu stiu cate miliarde care abia dupa ce au fost montate si banii dati, s-a dovedit ca sunt casabile si vor trebui iar schimbate… Ca sa nu mai zic ca cel mai tare in oras ma enerveaza tiganii aia de stau in parcari si iti arata un loc liber, de parca tu nu l-ai putea vedea, si apoi iti cer bani pt asta de parca ar fi facut cine stie ce serviciu.

Anyway, stire super tare auzita azi la Mircea Badea. Primarul Andrei Chiliman, sect 1, i-a dat din proprie initiativa lui Hayssam 1,8 milioane de euro, cu 2 saptamani inainte sa fuga din tara. De ce? Pt ca Hayssam si Munah au avut nu stiu ce constructii in pietele Amzei si 1 Mai si banii astia reprezinta despagubiri. Hayssam si Munaf n-au cerut banii, dar Chiliman le-a dat oricum, fara sa-l oblige nimeni, pe motiv ca daca cei doi ar fi dat primaria in judecata, ar fi trebuit sa le dea mai mult dupa aia. Pai cum sa te dea in judecata, din moment ce unul e urmarit international de Interpol, celalalt e condamnat la moarte? Chiar daca ar fi fost dati in judecata de mostenitori, familie, era o ancheta lunga, mai apareau tot felul de infractiuni la firmele alea (care e sansa sa fi fost cinstit totul?), nu se mai dadeau banii. Asa, s-a gandit si Chiliman… daca tot avea 2 milioane de euro in primarie, ce sa faca? Sa asfalteze vreo strada, sa faca vreo cantina pt saraci, sa modernizeze ceva? Nu, hai sa-i dea lui Hayssam.

Si nu in ultimul rand, primarul de la sectorul 4, in care stau, pe care am uitat si cum il cheama. Inimaroiu, asa… mare om. De cand a fost ales (vai si cum il votau toti, si tineri si batrani, era mesia al sectorului cand il auzeai cum vorbea in campanie) am auzit exact 2 stiri despre el. Una, in care o televiziune a incercat timp de o saptamana sa-l gaseasca la birou si niciodata nu era, pt ca fie era in strainatate, fie in “sedinta”. A doua stire, in care chiar PNL il dadea afara din partid pt ca nu-si facea treaba si nu mai doreau sa fie asociat numele lui cu partidul PNL. Atat, de 2 ani de zile sau de cand au fost alegerile. Niciodata macar un interviu, o declaratie, o parere… Ah, a mai fost a 3-a, cand cu gripa aviara in Bucuresti, cand prefectul orasului tipa la el si ii zicea ca daca n-ar fi fost ales de populatie l-ar fi dat afara pt cum a gestionat criza.

In rest dosarele stau pana la tavan in primarie, si treaba nu se face. Am auzit de la diverse persoane ca in sect 5, la Vanghelie, e tare de tot, ca in primarie stau toti cu frica si isi fac treaba cum trebuie, ca altfel ii taie si ii spanzura.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus