un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Steaua – Real Madrid

17 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Mai sunt, ehm… 6 ore si ceva pana la “marele meci”. Si toata lumea ii zice asa pt ca Real Madrid este prima cu adevarat mare echipa a lumii care vine sa joace cu o echipa romaneasca… dar dupa cum pare fotbalul romanesc a se aseza pe calea campionatelor europene, nu va fi ultima, ci doar un inceput bun.

Anyway, oricat as vrea sa batem, sau macar un egal, cred ca ne vor rupe Real Madrid. Orice ar face la ei in campionat, oricum i-ar bate Lyon, raman Real Madrid, te sperii cand citesti numele jucatorilor, si n-au cum sa piarda. Cu noi nu se incurca astia, asa cum pot zice ca si Italia bate Romania la orice ora, chit ca am juca de 100 de ori cu ei.

Sper sa nu am dreptate, dar eu vad un 3-0 sau 4-0 pt Real. Sunt genul de echipa care nu rateaza cand are ocazia sa marcheze. Ai gresit, astia te-au ars. Si daca Juninho n-a dat nici un gol din lovitura libera, parca vad ca Beckham da azi o boaba. Si cred ca si Raul, si poate si Guti, poate si van Nistelrooy. Vreau sa ma insel insa si sa fie un 2-0 pt noi.

Update: mda; 4-1. Real pasa perfect, posesie foarte buna, nici o emotie pe ei. La noi, abia reusea cate o combinatie. Carlos in poarta, desi nu cred ca ar fi facut altul mare branza. Interesant ca Gigi Becali a declarat ca ii este foarte rusine de declaratiile anterioare. Foarte bine, ca intrase in modul “razboinicul luminii IDDQD godmode 1” si credea ca batem cu 3-0. Macar dupa meci n-a uitat ce declarase si n-a trecut la “foarte buni astia, n-am avut ce sa le facem, bla bla”, intr-un fel si-a cerut scuze pt ca i-a amagit pe multi cu sperante false din optimismul asta. Publicul cica a aplaudat ambele echipe, desi eu la TV am auzit numai fluieraturi mereu.

Mi-a placut dupa meci la interviuri cand a zis un stelist ceva de genul “cat de puternice sa fie echipele astea, Lyon si Real, de nu miscam deloc impotriva lor si nu ne iese nimic?”. Eu ma intreb cat de puternice trebuie sa fie alte echipe, care reusesc sa le bata pe astea doua… cum o fi sa joci impotriva Barcelonei, AC Milan si alte echipe din astea care ajung mereu in semifinalele CL?

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus