un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Steve Irwin a murit

3 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

“Vanatorul de crocodili”, dupa cum se numea emisiunea lui de pe Animal Planet, s-a stins din viata intr-un accident la scufundari in Australia. Se pare ca filma un documentar si o pisica de mare l-a intepat in piept. Se crede ca decesul a survenit instantaneu, ambulantele ajunse la locul accidentului nu au avut decat sa-l constate.

Ce pacat! Cu cata placere ma uitam la emisiunile lui pe Animal Planet si Discovery, si la toate nebuniile pe care le facea cu serpi, crocodili, paianjeni, canguri si toate animalele posibile. Parea mereu super incantat si entuziasmat de ceea ce face. Macar a murit fara chinuri si facand ceea ce-i placea. Lasa in urma pe sotia Terri si doi copii, fara indoiala toti cunoscuti deja celor ce se uitau la emisiuni. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Stirea de la straini aici si pagina wikipedia aici.

Update 5 sept: politia a vazut caseta video ce arata ce s-a intamplat in momentul accidentului. Steve era undeva deasupra pisicii de mare, care era un exemplar de dimensiuni mari, si nu a facut nimic pt a o speria sau ameninta. Se banuiesc ca animalul s-a speriat de cameramanul care filma sau altceva din zona, si a ridicat brusc coada si l-a intepat pe Steve in piept. Filmarea surprinde si momentele cand Steve si-a smuls din piept acel spin (care poate avea pana la 30 de cm si e otravit) si apoi a lesinat si decedat pe loc (fie pt ca a fost lovit chiar in inima, fie pt ca otrava i-a provocat stop cardiac). Caseta nu a fost data publicitatii si e considerata socanta (sper nici sa nu apara pe net, ce rost ar avea?). Filmarea s-a incheiat atunci, Steve a fost adus la suprafata si s-a incercat resuscitarea pe vasul cu care erau, dar fara succes, apoi un elicopter l-a dus la spita dar degeaba. Pisicile de mare ataca foarte rar oamenii, dar au mai fost inregistrate 3 decese in Australia si 17 in lume din cauza acestor animale, de-a lungul timpului.

    3 comentarii

  1. Pacat , mare pacat , un om cu un curaj deosebit. Lumea va fi mult mai saraca in materie de “spectacol” de televiziune.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

      (Citează)

  2. Lancelot of Myr

    04/09/2006 la 4:18 AM

    Cine o sa mai stresez crocodilii? :| asta e RIP..

      (Citează)

  3. Sa ii fie tzarana usoara !

    Sincer imi pare rau pentru el .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus