un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dreamer’s Eye – grafica si altele

4 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Dupa o perioada de absenta tehnica, prietenul meu Andrei “Calutul” Chirea si-a reactivat in sfarsit site-ul. Adresa este http://www.dreamerseye.com/ iar site-ul este unul care ii prezinta desenele. Andrei a avut mereu talent la desenat din creion, si de cativa ani deseneaza din tableta, desi acum a ales calea mai usoara a Adobe Illustrator-ului in loc de Photoshop. Are niste desene foarte simpatice facute in intregime de el, plus portrete vechi facute de mana. Acum el se ocupa de webdesign si grafica (“face saituri”) si flash si are portofoliul pe acolo, plus niste joculete la care a lucrat si el, din care cel mai de succes probabil ca a fost cel cu Manole. Oricum, merita vazut site-ul pt desenele lui, desi are unele mult mai marfa pe care nu le-a pus.

  2 comentarii

 1. foarte misto :)

    (Citează)

 2. Lancelot of Myr

  04/09/2006 la 4:17 AM

  Nice work acolo

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus