un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Turist in Romania – concurs de fotografie

5 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Hotnews organizeaza acest concurs de fotografie. Trebuie trimisa o fotografie facuta undeva in Romania. E cam veche stirea, pana acum s-au strans vreo 2500 de fotografii, dar majoritatea sunt naspa. Cine are poze frumoase din diverse drumetii, sau pur si simplu fotografii frumoase facute oriunde in Romania, de ce sa nu se inscrie, mai ales ca e simplu si rapid? Formularul de inscriere este aici (cititi si regulamentul, ca trebuie un resize la imagine) si fotografiile puse pana acum sunt aici (aruncati un ochi chiar si daca nu doriti sa inscrieti o imagine proprie). Am vrut sa pun si eu macar una, si mi-am dat seama ca nu am poze de prin Romania facute cu aparatul digital… trist.

  3 comentarii

 1. M-am uitat si eu la niste poze , am vazut unele f frumoase , uita-te de la coada spre in ceput eu asa m-am uitat si am gasit unele chiar faine . Am si eu cateva poze dar nimic spectaculos

    (Citează)

 2. Pacat ca nu pot edita :
  am gasit poza care reprezinta Romania

  http://www.hotnews.ro/concursfoto/concursfoto_poza.php?offset=2214&ID=290

    (Citează)

 3. Lol, geniala poza aia… astia suntem…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus