un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

100 carti SF care trebuie citite

3 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Asa se numeste lista celor de la Phobos Entertainment, o editura sau ceva din New York care se ocupa de Science-Fiction. Lista intreaga este aici. Desi am citit destul de mult SF, putine figureaza si in lista. Mai exact am citit doar Dune, Odiseea Spatiala:2001, 20.000 de leghe sub mari, Neuromancer, Jocul lui Ender, Lord of Light (Domn al luminii la noi, de Roger Zelazny, preferata mea), Calatorie spre centrul pamantului, 1984 (pe jumatate, trebuie sa o termin candva ca era interesanta rau), Fahrenheit 451 (varza), si atat. 9 si jumatate din 1000. Ma mir ca nu este pe lista Rama, de Clarke, sau Contact de Carl Sagan, carti excelente. Acum vreau sa citesc Childhood’s End daca tot e pe primul loc.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus