un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul Yahoo Mail Beta este public

16 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Yahoo pregatea de multa vreme urmatoarea versiune a mail-ului gratuit pe care il ofera, cu o interfata mult mai smechera, asemanatoare cu Outlook, in care vezi mailurile primite si daca faci click pe unul ti-l arata in jumatatea inferioara a ferestrei. Asta e foarte bine, pt ca nu se mai incarca o pagina separata cu mesajul. Permite si RSS feeds. Seamana cu un client de mail care ruleaza in browser. Oricum, e misto si ridica stacheta si pt Gmail cu ocazia asta.

Partea buna e ca acum il poate incerca oricine. Pana acum Beta era accesibil doar pt cativa norocosi. Acum oricine poate merge la adresa http://new.mail.yahoo.com si click pe Try Now, contul curent de email yahoo va fi convertit in Beta dupa ce va logati. Se poate oricand reveni la cel clasic, daca nu va place Beta. Eu raman pe el pt ca este mult mai bun.

    5 comentarii

  1. Nu era doar pentru norocosi , eu nu aveam versiuna 9 desi o vroiam asa ca m-am dus la Upgrades si acolo era un buton de unde puteai sa selectezi versiunea 9 de YMail. Este mozila tunderbird 80 % nu prea seamana cu outloock , este frumos dar sa nu uitam ca este inca beta si are probabil inca buguri. Sunt de parere ca acestra varianta este pentru cei care au macar 256 de RAM pe calc pentru ca sa ruleze in parametrii normali . E dragutza pagina , vad ca acum are si o autentificare secure https:// , merge cam greu totusi , parerea mea

      (Citează)

  2. M-am uitat acum de memorie. FF ocupa 88 RAM si 94 VM, am deschis Yahoo Mail Beta din Messenger, si FF ocupa acum 91 cu 95. A ajuns la maxim 95 cu 102 in timp ce incarca site-ul, dar apoi a scazut.

    Si nu cred ca merge greu, ci de fapt este tehnologia AJAX la datorie sau ce o fi, prin care doar anumite parti din pagina sunt reincarcate. Adica tu apesi un buton si el iti incarca doar intr-o caseta ceva nou, tie ti se pare ca dureaza pana apare, dar daca ar fi afisat din nou toata pagina, cu tot cu header, meniuri, etc, ar fi durat la fel de mult. Nu cred ca raspunde mai greu, ci doar transfera datele in browser.

      (Citează)

  3. Un avantaj pe care il are gmail (sau cel putin asa am auzit pentru ca nu folosesc) este faptul ca iti ofera serverul de Pop3 gratis , pe cand la Ymail trebuie sa il platesti , eu sincer as prefera sa imi dea pop3-ul si sa il setez frumos pe tunderbird (care e pe departe cel mai tare client de mail) si sa foloesc mailul fara probleme .

      (Citează)

  4. eu ink nici nu m`am uitat cum e. astept sa vad reactiile altora si dupa aia.. mai vedem ;)). btw.. nici mie nu`mi place template`ul dp blogul meu.. dar numa` n`apuc sa`l schimb:D

      (Citează)

  5. ….o fi bun dar nu suporta opera…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus