un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Misterele Lost, dezlegate pe Internet

16 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

OK, deci asta e super interesant pt toti fanii serialului Lost. Se pare ca exista pe net un fel de joc numit The Lost Experience. Citez de pe site-ul oficial

The Lost Experience Begins!
Welcome to www.TheLostExperience.com, your one source for all of the clues, videos, pics, and theories related to “The LOST Experience”, ABC’s innovative online game that takes you deep within the secrets of the hit show LOST.

The LOST Experience takes LOST fans on an expansive, international easter egg hunt through websites, commercials, emails, phone numbers, and more, in search of pieces to a larger puzzle, a puzzle which, when solved, will enlighten LOST fans to some of the shows deepest mysteries!

Ei bine, dupa o vreme in care lumea a tot cautat coduri si indicii si prostii sau ceva de genul asta, se pare ca au obtinut niste indicii bune despre film si intriga din spatele lui. Mai exact, niste raspunsuri despre numerele lui Hurley, despre Dharma Initiative, despre ce se dorea a fi insula si despre virusul de care s-a vorbit in multe episoade (de se tot injectau aia), etc. Citez iarasi de pe scifi.com acum:

The numbers represent the Valenzetti Equation, a mathematical formula having to do with the timetable for humanity’s extinction. The show’s sinister Dharma Initiative was an effort by the mysterious Hanso Foundation to ward off that inevitability. When Dharma failed, Hanso’s nefarious acting leader, Thomas Mittelwerk, set in motion a plan to release a virus that would kill 30 percent of the world’s population.

Partea cea mai buna este ca a rezultat un film in care se explica totul. Este exact ca cele din serial, doar ca nu mai vorbeste acel asiatic, ci un tip mai smecher. Explica tot ce e cu insula si alte detalii, si este un “must-see” pt toti fanii serialului. Sezonul 3 incepe pe 4 octombrie apropo.

Linkuri:
Pagina Wikipedia despre Valenzetti.
Site-ul oficial The Lost Experience, uitati-va la stirea aia cu Hoorey, it’s over…

    2 comentarii

  1. elmisto filmulet… thanks.

      (Citează)

  2. mnz | psihopatu' din '96 | aka slimr

    16/09/2006 la 10:55 AM

    thanks. nice :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus