un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

N-ati mai vazut asa ceva #2

9 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Cam gretos, mai ales ca nu-mi plac serpii. Dar nu credeam totusi ca se poate chiar asa. Un piton de 5,5 metri a inghitit o oaie. Si n-a mai putut sa se miste, a ramas blocat pe un drum din Malaiezia si s-a culcat. L-au dat unii mai la o parte, sa nu pateasca ceva saracul piton. Clar nu voi vizita tara aia niciodata, nici pe gratis. Link.

  4 comentarii

 1. Cat de hapsan sa fi ma ? :O

    (Citează)

 2. dohhh e sarpe … legea junglei crezi ca el se gandea sa pastreze si pe maine ? pana maine venea altu si il manca si pe el de foame.

    (Citează)

 3. am vazut un film cu un boa care a inghitit un vitel…
  sa vezi faza cand l-a regurgitat :D filmat 100% real…

    (Citează)

 4. ii era si lui foame ma :)

  f tare poza

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus