un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cine mai e francofon…

25 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

M-am uitat pe lista tarilor participante la aceasta intalnire a francofoniei. Mai mult de 70% sunt din Africa, deoarece francezii au avut colonii multe acolo. OK, bine, inapoi la Europa. Unde, atentie, vine si Bulgaria. De cand sunt astia francofoni? Ca doar sunt slavi toata ziua… Mai mult, vine si Ungaria, desi e notata ca observator. Oare sunt si astia francofoni? Grecia si Albania sunt membri asociati… Cred ca vroiau si ei sa mai manance pe gratis aici, sa mai vada o tara…

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus