un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Antena 1 ne pregateste un sitcom

25 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Au succes serialele astea la noi sau ce? Ca toate productiile romanesti mi se par jenante, culminand cu Meseriasii. Eu m-am convins de mult ca cei ce scriu scenariul pt astfel de seriale nu sunt in stare sa gandeasca un umor de calitate, ci doar unul bazat pe injuraturi, prosteala la greu si clisee copiate din alte seriale straine de succes, dar care la noi par aiurea rau si fortate. S-a vazut clar in serialul La Servici, care nici atunci cand baga femei dezbracate in fiecare episod n-a reusit sa adune mai mult de 3 insi in fata televizorului.

Antena 1 este insa in ultima suta de metri de a lansa un nou sitcom, numit Fast Food. Actiunea se desfasoara – nu veti ghici niciodata – intr-un fast food, dintr-un mall. Probabil patronul va fi un tip tanar dar cu vreo ciudatenie, chelneritele vor fi toate sexy dar una din ele neaparat va juca rol de femeie foarte usoara, alta de proasta, poate si vreo femeie de servici nervoasa, si vreun tip de treaba si cuminte. Sa vedem dupa ce apare, cat de bine le-am ginit sau nu.

Anyway, A1 va pune in distributie pe Alina si Sorana de la ASIA, plus Cosmina Pasarin intr-un rol care initial ar fi trebuit sa-l aiba Monica Gabor. Iar pt decor au cheltuit 200.000 de dolari, ca sa para real restaurantul si mall-ul din jur. Buna investitie. Sa vedem ce iese.

Faza tare este si faptul ca Libertatea ne anunta ca cei dornici sa faca figuratie pe acolo se pot inscrie pe site-ul www.myfastfood.ro pt preselectie, dar acel site are doar mesajul “in constructie”.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus