un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

ProSport bate GSP

25 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Nu cred asta, si nici nu-mi pasa, dar asa zicea stirea din Libertatea. Ce e interesant de vazut este modul in care este redactat acel scurt articol. Ni se zice ca ProSport bate concurenta, ca a vandut 12 mil de ziare in timp ce “ziarul concurent patronat de Intact” a vandut 11, ca pana si duminica ProSport a vandut mult in timp ce “jurnalul rival” mai putin. Se dau datele exacte de forma 759.491 de exemplare vandute, dar nu se precizeaza absolut deloc in acel articol ca ziarul rival este Gazeta Sporturilor, ci se recurge la sinonime din astea. Le e frica de o denumire? Nu oricum stie toata lumea despre ce rival e vorba? A venit ordin de la Ringier (care are si ProSport si Libertatea) sa se faca publicitata la PS fara sa se aminteasca nici macar numele celor depasiti? Astept cu interes reportajele in care ProTV va zice “noi am avut audienta 23%, o televiziune concurenta 7%, o alta televiziune concurenta 12% si o a treia concurenta 11%, ah si mai sunt concurenti care au avut 5 si 3%”, tot asa fara sa precizam numele concurentilor.

    3 comentarii

  1. Decamdata singura sursa adevarata e aici . Poti sa faci comparari dupa cate criterii vrei tu si ai sa vezi ca gazeta si-a cam luat-o in ultimiile 2,3 luni. Pe d-alta parte, daca ne referim la editiile online trafic.ro ne spune ca gsp.ro ruleaza rau de tot in fata prosport.ro.

      (Citează)

  2. Misto site-ul, nu stiam de el, mersi. Intr-adevar in ultimele 2-3 luni PS pare a avea tiraj si vanzare mai mare decat GSP, dar asta nu scuza modul in care a fost alcatuita stirea de pe Libertatea, cu ascunderea numelor ziarelor.

    Iar despre site-uri, GSP castiga pt ca are un layout nasol dar pe care se pot pune multe stiri si le poti vedea rapid pe toate, ceea ce si vrea lumea decat sa caute prin meniuri.

      (Citează)

  3. Multa lume in ziua de azi prefera sa acceseze GSP on-line decat sa cumpere ziarul .ProSport face parte din acelas grup ca si Libertatea deci este normal sa ii faca reclama si sa se laude cu faptul ca au vadut 2 ziare in plus intr-o luna .
    Eu unu accesez GSP on-line cand e cate un meci ca sa vad un comentariu si sa mai vad un socor + divizia A sexy :X

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus