un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Babe versus Babe

11 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Ce tampenie de site am gasit, Babe vs Babe. Cineva a luat poze cu femei de pe flickr si pune cate doua poze intr-un versus. Ceva de genul asta facea GameFaqs, batalie intre caractere din jocuri, castigatorul era ales dupa numarul de voturi (m-am uitat acum si pe 12 septembrie incepe a 5-a “editie”). Ceva asa e si aici, dar cu femei, castigatoare (aia pe care dai click) avanseaza in rank si va figura intr-o batalie de nivel superior, impotriva altei castigatoare. Tare ca idee, cam nasol facut site-ul, si dupa cateva clickuri m-am plictisit (probabil pt ca nici o tipa nu-ti poate multumi :P), dar na… daca nu aveti ce face la servici (tu, Linux :P) aruncati un ochi.

  2 comentarii

 1. Am dat vre-o 20 de clicuri , m-am plictisit , e aiurea ,macar sa iti fi aratat cate voturi a luat sau cine e in top , alea alea

  PS: Radu ei se prefac ca ma platesc , eu ma prefac ca muncesc :D

    (Citează)

 2. Iti arata dupa ce votezi in sidebar-ul din stanga niste informatii, si exista pe undeva un Link catre Top List sau Top 20 Babes unde vezi un clasament.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus