un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-au trezit vedete

30 Aug 2006  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Update 1 sept: nu mai pot de ras. Citesc azi ziarele pe net, si ce gasesc? Exemplu clar de scris “din burta”, stiri inventate doar ca sa scrii ceva si sa nu ramai in urma. Averea ne spune ca Teo regreta plecarea de la ProTV, ca a vrut sa ii forteze sa ii dea mai multi bani si a lansat zvonuri, ProTV n-a muscat momeala, acum pleaca dar de fapt nu vrea. Cotidianul ne spune ca Teo trateaza de zor cu Antena 1 care o doreste rau :P Tot aici aflam ca si Dan Negru si Razvan Turcescu au refuzat postul turc, nu e mare surpriza, lumea vrea sa ramana la posturile cu audienta. Si evident in ziarul Ziarul se scrie ca Teo se muta “cu catel, cu purcel” in ograda turcilor de la Kanal D, ba chiar va semna contractul la inceputul saptamanii viitoare.
Mi se pare aiurea ca fiecare ziar are alta varianta, si nici unul nu zice pe ce se bazeaza. Eu consider ca orice ziar ai cumpara dimineata, trebuie sa afli aceleasi lucruri.
—————–
Ziceam in postul de sub acesta ca Teo Trandafir ar putea pleca din ProTV la un nou post, Kanal D, deschis in viitorul apropiat de turci. Sa plece, ca nu ma uit si nu-mi pasa. Totusi, incredibil despre ce sume este vorba. Ziarul Ziarul (mereu mi-a placut sa zic asa) zice ca in prezent ar avea salariu de 27.000 de euro pe luna, plus 1000 de euro pt fiecare punct de rating (face vreo 5 minim) plus, spune ziarul intr-un mod haios, “‘bonusurile’ financiare despre care s-a scris ca le-ar primi drept rasplata pentru promovarea unora dintre manelistii de succes, clienti fideli ai lui Teo” ceea ce nu ma indoiesc ca exista (link). Se ajunge pe la minim 32.000 de euro, pe luna! Bravo nene!

Turcii ii ofera un bonus de venire de 400.000 de euro (din care 250.000 ii da ProTV-ului ca taxa de reziliere de contract), plus cam 50.000 de euro salariu. Lunar! Se aude ca Teo se muta acolo, ProTV-ul nu a declarat nimic dar a scos din program emisiunile “Vrei Teo ai Teo” si probabil va urma un anunt oficial candva (link).

Oferte similare se fac si pentru alte vedete. Turcii o vor si pe Andreea Marin si probabil ofera sume la fel de mari. Aici ma gandesc acum la toate babele care se uita la Surprize si saruta televizorul cand apare Andreea “pe sticla” (urata expresie), vezi bunica-mea care din cand in cand imi zice ca vai ce buna e Andreea, si cat bine face la oameni, si mai ca varsa o lacrima de admiratie. Mamaie, e pe bani totul, castiga intr-o luna cat altii in 5 ani (un salariu ok de vreo 500 de euro pe luna, peste media tarii, ajunge pe an la 6.000 de euro, in 5 ani 30.000 de euro, cam cat A.M. intr-o luna). Nu ea face bine, asta e emisiunea, tu o urmaresti si altii se imbogatesc. Si turcii il vor si pe Dan Negru, care sper sa si accepte aceasta chemare si sa ne lase in pace cu emisiunile lui idioate. Pe langa faptul ca nu prea stie ce sa zica la televizor (vezi cand a comentat recent nu stiu ce meci a fost pe A1), e pus in emisiuni doar ca sa vorbeasca mai tare decat toti si sa dea din gura mult si prost. La Ciao Darwin doar tipa mai tare decat toti, la Ziua Judecatii tot cam asa, se injura cu aia, vorbea taraneste, urla pe acolo, acum la emisiunile cu jocurile din Saint-Tropez e pus doar sa comenteze cum arata strainii si sa-i jigneasca mai pe ascuns asa, ca mereu ii compara pe unii cu dinozauri, ca ce gat are primul, ca ce urechi mari are al doilea, de aia isi tine echilibrul asa bine, faze din astea care mi se par cam ridicole. Dar deh, e vedeta, si lui i-au promis turcii 400.000 de euro si un VW Touareg (link).

Apropo furia abonatilor RDS Internet care luau cu asalt sediul firmei pt ca le mergea netul incet sau prost va fi un nimic, o frunza in vant, o bucata de branza in fata cutitului, un biet catelus in fata unui nivelator de asfalt, pe langa furia gospodinelor si a pensionarelor care vor lua cu asalt RCS pt a avea in grila de programe acest nou canal. Dar unde sa mai bage atatea canale si acolo? Chiar recomand RCS-ului sa faca un ban bun punand acest canal nou in pachetul Extra, nu in cel de Baza… cine vrea Teo sa plateasca in plus la abonament.

    5 comentarii

  1. Marius Muscalu

    30/08/2006 la 4:51 AM

    bravo ma, sa iti bage taraful, etno si toate cacaturile in pachetul de baza si astea generaliste in extra… :) bun asa…

      (Citează)

  2. Daca ce se spune prin presa de azi chiar e adevarat,atunci e una din cele mai mari lovituri pe care le primeste televiziunea din Romania (si cand am spus “lovituri” nu am facut-o cu vreo conotatie negativa).
    Ca tot vorbeam eu acum ceva vreme de absenta adevaratilor investitori de pe piata tv din Romania,iata ca a sosit unul.Poate nu atat de cunoscut romanilor cum ar fi fost concernele vest-europene,dar important e ca a venit.Din cate stiu eu,in Turcia Kanal D este unul din cele mai tari posturi tv,avand acelasi profil ca si cel ce va fi lansat in curand la noi,adica axat pe divertisment.
    De “saraca” Teo ce sa zic..in fata unor asemenea cifre ar fi proasta sa refuze(asta pentru ca nu cred ca exista eu stiu ce motivatii sentimentale care s-o lege in vreun fel de postul lui Sarbu).Si in plus,daca turcii au de gand sa investeasca sumele vehiculate,e clar ca au intentii serioase.
    Dar am totusi dubii legate de lansarea postului in aceasta toamna,cum zic cei de la Hotnews. Totusi,cand investesti peste 40 de milioane de euro intr-o televiziune,nu ai inca un spatiu pentru studiouri si tratezi in luna septembrie aducerea personalului nu cred ca te risti sa lansezi postul atat de repede.

      (Citează)

  3. Frustrari de om care a terminat IPB-ul si care compara veniturile unor vedete cu salariul la care viseaza toti programatorii care lucreaza pe “plantaite” la diverse firme care au dep. tehnic in ro. (500-1000 euro)

      (Citează)

  4. Marius, ziceam ce-as face daca as fi in locul sefilor de la RDS. Eu as vrea pe gratis programul, normal, dar cred ca se poate merge si pe un astfel de “santaj” bagandu-l in extraoptiuni.

    Nu frustrari… astfel de vedete sunt unice si nimeni nu s-ar putea descurca la fel de bine in locul lor. E normal sa castige mult. Daca as fi frustrat m-as lua de fotbalisti care dau cu piciorul in minge si fac milioane :P Doar ca mi se pare aiurea lejeritatea cu care se discuta in ziare acest subiect, de parca toti ar castiga atata, sau macar un sfert. Eu sunt frustrat pt ca prind Eurosport 2 doar la un televizor din casa (nu al meu, evident), pt ca l-au pus aiurea la capatul benzii si unele televizoare nu-l prind, dar in schimb am Duna si Etno si alte bazaconii inutile :D

      (Citează)

  5. lasa ca se umpluse de manelisti al teo mie imi pare bine ca a luat-o din loc

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus