un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Diverse #4

29 Aug 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Teo Trandafir se aude ca ar pleca fie la Romantica, un post tot al lui Sorin Ovidiu Vantu, fie la Canal D, un post nou al trustului turcesc Dogan. Hotnews.ro a postat zvonul ca ar primi de la acestia din urma 400.000 de euro plus vreo 40.000 sau 50.000 de euro salariu (anual, banuiesc si sper). Teo ca Teo, dar ma intreb, ceilalti din emisiune, femeia aia de mereu e imbracata ca o gospodina si vorbeste ca o ţaţă enervanta, si ala inalt de mai danseaza pe acolo si zice si el 3 cuvinte pe un ton de zici ca la sfarsitul emisiuni il mangaie cineva pe cap si ii zice “bravo, bravo, ia o prajiturica”, astia oare ce salarii au?
——–
Un site interesant ca idee pe care l-am gasit via Blogoree.ro este SlickDeals. Prezinta tot felul de gadget-uri de ultima ora, daca se tin de treaba si il updateaza des ar ajunge chiar misto. Era si o revista asemanatoare, Gadget, sau Stuff, nu mai stiu…
——–
Ma intreb de ce unii incep o conversatie pe Messenger cu un Buzz. Nici macar nu intreaba daca sunt la calculator, direct Buzz. Nu am un sunet deranjant la buzz, dar ma enerveaza ca idee… de acum le dau ignore la toti. Update: intrucat in ultimele zile mi-au dat foarte multi buzz la misto, recunosc ca dau ignore selectiv totusi. Pe unii va suport oricat m-ati chinui :P
——–
Tot recent m-am hotarat sa nu mai spun “sa fie” cand mi se ureaza “Bafta!”. De acum voi zice “Multumesc” si nu are lumea decat sa rada si sa-mi zica de o mie de ori ca se zice “sa fie”. Normal ca vreau sa fie, doar nu e ca exista vreo urare de bine pe care cel ce o primeste sa nu o doreasca. E la mintea cocosului ca vreau sa fie. Mi se pare mai politicos sa ii multumesc celui care mi-a facut urarea, transmitandu-i astfel ca apreciez gestul.
——–
Cica s-ar fi relansat pe piata romaneasca bautura Brifcor. Si se si cearta pe numele ei cateva firme. Eu n-am vazut pe nicaieri, dar sunt curios sa mai beau, nu mai stiu ce gust are. Oare o fi tot ala din “vechime”. Apropo corect ar fi B.R.I.F.C.O.R. denumirea, pt ca se pare ca inseamna “băutură răcoritoare indigenă cu fructe, carbonatată, de origine română”. Poate pe 1 septembrie beau una :P
——–
iPlay incepe sa bage filmele din Top 100 IMDB. Deja a aparut packul cu filmele de pe locurile 1-10. Atat! Update: pe Sharereactor sunt deja cam toate.
——–
Banc primit pe yahoo, de la dny:

Esti inchis intr-o camera cu un manelist, un tigru, si o cobra. Ai o pusca in care ti-au mai ramas 2 gloante, ce faci? Il impusti pe manelist. De doua ori, ca sa fii sigur.

M-a facut sa rad, mai ales ca aveam eu niste vorbe cu “s-a sinucis de doua ori” sau “s-a impuscat de doua ori in cap”.

    3 comentarii

  1. Marius Muscalu

    29/08/2006 la 2:56 PM

    de ce banuiesti si speri ? :) ce e rau daca femeia distreaza alte femei ca ea si mai ia si bani pt. asta ? crezi ca altii din media merita mai mult iar dansa merita mai putin ? fii serios…

      (Citează)

  2. brifcor =)) ala e suc cand am baut acuma vreun an in orice caz de mult ziceai ca e sc scapat pe jos si pus inapoi in sticla+ca au o reclama la radio de mori de ras.

      (Citează)

  3. Pt ca mi se pare prea mult salariul pe luna, dar din pacate pe luna e, vezi postul de mai sus. Poate sa distreze un miliard de oameni, pt o emisiune de o ora castiga o gramada, iar altii care muncesc din greu castiga atata in 5 ani.

    Brifcor si cico imi aduc aminte de vremurile de dinainte de Revolutie…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus