un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Ne ataca iranienii!

22 Aug 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

WTF?!? Iranienii ataca platforme petroliere romanesti, cu vase de razboi. Au tras cu tunurile, au daramat o macara… E stirea pe toate canalele acum, si aici. Totusi, nu e cam mult? Bun, n-au respectat aia niste clauze, au niste probleme, dar chiar asa, se ajunge la atacat cu vapoare si tinut petrolistii prizonieri? N-au si aia ce face, mai ales ca cica azi in Iran e o mare sarbatoare? Cam prea bizara treaba, imi pare totul o chestie ce are pe fundal restul tensiunilor internationale cu Iranul, usi arata si ei coltii in cat mai multe locuri.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus