un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Logan Break e urat!

22 Aug 2006  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

3 comentarii

Zici ca e duba. Seamana aproape cu un Doblo sau Kangoo, ca sa nu zic dric. Logan a fost mereu cam inalt asa, acum daca ii fac si spatele ala chiar zici ca e masina de marfa (acum ca ma gandesc, asta probabil va da bine la vanzare, pt cei care vor sa care diverse dau nu au bani de o masina mai serioasa precum cele numite mai sus). Anyway, nu-mi place. Se lanseaza in cateva saptamani.
—-
Tot o chestie bizara e si Logan Hatchback (cea alba, versiune cu portbagaj mai mic). Nu stiu daca e pe bune, desi cei de unde am luat poza par a avea credibilitate. Fabricarea ar incepe candva in viitor, se aude ca se vor fabrica si in India. Arata ca un Oltcit…

    3 comentarii

  1. cea din prima imagine mi se pare OK, desi nu se vede decat spatele la ea… totusi, pare mica si lata, nicidecum inalta cu ar fi trebuit sa fie, daca s-a ales varianta asta de deschidere a porbagajului.
    ah, si nici nu prea seamana cu definitia break-ului, ci mai degraba cu o masina de transport marfa intrata la apa.

    cat despre hatchback-ul ala, e culmea urateniei, mai mai ca depaseste Dacia aia sport cu doua usi ce zici ca i-a cazut un meteorit in spate si a tesit-o in halul ala. ua=rata masina, sper sa nu o vad niciodata pe strazi…

      (Citează)

  2. Deci pe Dacia Sport te rog sa o respecti si sa-i spui Dacia Coupe ca asa e frumos :P

    Mai multe poze cu hatchback la adresa aceasta

      (Citează)

  3. Au avut ei ceva in gand, dar poate au ramas fara material :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus