un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fiberlink, at last!

31 Aug 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Dupa 4 luni de asteptat sa-mi schimbe vechiul abonament Cablelink in noul Fiberlink, m-am saturat de asteptare si am facut unul nou, direct pe Fiberlink. Am iesit mai bine asa, instalarea era in 5 zile maxim, primele 3 luni nu platesc abonamentul, deci mai bine decat daca il preschimbam pe cel vechi. Acum am si Cablelink si Fiberlink, voi intrerupe Cablelink in curand… Oricum, pacat ca e nevoie de astfel de manevre pt a rezolva o chestiune. Macar trag cu 2-3 MB/s si upload minim 1 MB/s.

Oricum, pentru cei cu Fiberlink si conexiunea asta PPPoE prin fttb, uitati cum se face ca sa nu activati de fiecare data conexiunea.

  1. Intrati in conexiunea PPPoE, apasati Properties, si la Options debifati optiunea “Prompt for name and password, certificate, etc.
  2. Introduceti conexiunea in folderul StartUp din StartMenu, sau in registry daca vreti acolo, oriunde numai sa se lanseze automat.

Aia e tot, acum nu va mai intreaba userul si parola ci se conecteaza direct.

    3 comentarii

  1. miscarea ta a fost foarte inspirata. ma gandesc sa fac si eu treaba asta peste o saptamana cand voi fii ceva mai liber. nu ai avut probleme cin partea celor de la rds? la un moment dat scria pe situl lor ca daca intrerupi abonamentul cablelink in speranta sa inchei un fiberlink imediat, ei verifica si nu-ti dau voie.

    si cu telefonul cum sta treaba? ti-au mai pus un telefon? ca daca as face si eu mutarea, presupun ca la rezilierea vechiului contract, iti ia si vechiul numar de telefon.

      (Citează)

  2. N-au zis nimic. Intamplator la 3 zile dupa m-a sunat de la RDS sa vina sa schimbe Cablelink-ul si Fiberlink si le-am explicat de ce nu mai e nevoie, m-au intrebat daca intentionez sa-l reziliez si m-au rugat sa fac asta cat mai repede atunci.

    Cu telefoanele e cam bizar, eu am zis ca nu vreau inca o linie (aveam 3 deja, long story). Cred ca se poate prelua linia care o ai acum pe cablelink. Si daca nu, asta e, iti da una noua, informezi lumea ca ti s-a schimbat numarul, oricum la cate minute gratis ai nu e problema.

      (Citează)

  3. eu inca ii mai astept, ca de obicei o sa fiu printre ultimii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus