un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce cauta lumea pe net

23 Aug 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Acum vreo saptamana AOL a facut o greseala imensa si a dat pe net o cifra uriasa de cautari pe net ale celor care folosesc motorul lor de cautare (cam 20 de milioane de query-uri de la vreo 650.000 de useri). De atunci datele au fost analizate de multa lume. Exemple foarte amuzante de cautari pe site-ul Something Awful. In stanga e codul persoanei care facea cautarea, apoi urmeaza cuvintele cautate pe net si data searchului. Merita vazute toate, unii au probleme mari la cap de cauta astfel de lucruri…

Alte chestii amuzante: foarte frecvent pe AOL se cauta termenul “Google”. Sa folosesti un motor de cautare ca sa gasesti altul spune multe despre calitatea searchului pe AOL. Userul 927 a uimit cam pe toata lumea cu variatele sale cautari. Uneori rezultatele au fost socante, de ex un user cauta de foarte multe ori chestii precum “how to kill your wife” si derivate, altii cauta tot felul de bazaconii si perversiuni…

    1 comentariu

  1. AOL foloseste rezultatele Google… care, ai tu dreptate, intr-un fel, de vreo juma de an are niste rezultate la search ingrozitor de proaste :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus