un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bravo Steaua !!!

23 Aug 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Frumos meci, mi-a placut finalul, jucat in forta, ocazii multe, revenire frumoasa. Sper sa picam in grupe cu Real Madrid, Barcelona si Chelsea, ca sa fie spectacol, sa jucam cu vedete, sa vedem meciuri marfa. Nu imi mai pasa daca trecem de grupele CL sau nu…

Inca rad de comparatia comentatorului “Baciu e tare ca un calorifer“. De unde frate vorba asta? N-am auzit bine la inceput, am crezut ca a zis ca a sutat in calorifer cineva, deja ma gandeam ca suna bizar. Cred ca s-a lovit comentatorul intr-un calorifer azi si a ramas marcat de duritatea lui. Si ca de obicei la un meci dat de TVR, s-a incheiat transmisia imediat dupa fluier, trebuie sa te uiti pe alte canale ca sa mai vezi un interviu, un comentariu, o imagine din oras, conferinta de presa…

Fiecare stelist ia 100.000 de dolari acum, ca parca asa era prima de meci. Bastards! Voi ce-ati face daca maine v-ar da cineva aceasta suma? Ce-ati lua de ei?

Update 24 aug: iata cu cine suntem in grupele CL:

Grupa E

Real Madrid
Olympique Lyon
Steaua Bucuresti
Dinamo Kiev

Real ca Real, Lyon a castigat in ultimii ani de 5 ori consecutiv campionatul Frantei, si supercupa lor daca nu ma insel, sunt o forta… La Kiev parca joaca vreo 2 romani. O grupa interesanta, cred ca scoatem niste puncte.

Pe site-ul UEFA, la clubul Steaua, apare ca presedinte Marius Lacatus. Aici.
Si Rapid s-a calificat mai departe. A cata oara e cand ii salveaza Viorel Moldovan? Si Dinamo mai chinuit…

Meciurile Stelei:
13 septembrie: Dinamo Kiev – Steaua
26 septembrie: Steaua – Olympique Lyon
17 octombrie: Steaua – Real Madrid
1 noiembrie: Real Madrid – Steaua
21 noiembrie: Steaua – Dinamo Kiev
6 decembrie: Olympique Lyon – Steaua

Preturile biletelor la meciurile de acasa:

FC Steaua – Olympique Lyon – 26 septembrie.
Preturi bilete:
Peluze 50 RON
Tribuna II 100 RON
Tribuna I 150 RON

FC Steaua – Real Madrid – 17 octombrie
Peluze 100 RON
Tribuna II 200 RON
Tribuna I 300 RON

FC Steaua – Dinamo Kiev – 21 noiembrie
Peluze 35 RON
Tribuna II 50 RON
Tribuna I 100 RON

Abonamentele pentru sezonul competiţional intern 2006-2007 nu sunt valabile la acest meci, iar posesorii acestora au biletele rezervate.
Doritorii vor putea sa-si achizitioneze bilete pentru toate cele 3 parti de pe teren propriu deodata.

Jesus, 1 milion cu Real…

    1 comentariu

  1. eu vroiam sa vina juventus, dar din pacata nu se mai poate. Asa ca as vrea sa vina Arsenal. in rest nu ma intereseaza.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus