un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Webcam-uri live de la mare

31 Jul 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Mare stire peste tot! Se poate vedea live plaja si apa, yey. Doar in Mamaia cred. Si nu prea merg, dar ma rog, poate voi sunteti mai norocosi. Fie la adresa http://www.waterct.ro/ si vezi linkul in stanga jos, sau poate direct la http://dadl.inetcam.com/
————–
Ca veni vorba de caldura si tampenie, un alt reportaj de calitate la Antena 1. Din ciclul “cat ne costa in plus canicula”, o reporterita facea calculul “5 sticle de apa pe zi, 12 RON, un pepene 3 RON“, doar ca dupa aia baga si palarie de paie, ochelari de soare de 2 milioane (ca mai ieftini nu se poate probabil), aer conditionat si ventilator, si ajungea la 1820 de RON, atat ne costa canicula pe zi. Pai, dumbo, nu in fiecare zi iti cumperi aer conditionat (desi la ce reportaj facuse, e sansa mare sa nu fi stiut asta respectiva). Poti face un calcul util, sa zicem cat te costa canicula pe sezon, dar atunci nu incepi calculul cu “5 sticle de apa”. Oare ma intreb, cand a vazut ca-i iese 1800 de RON, s-a dus acasa cu gandul ca fiecare zi de vara o costa 18 milioane de lei?

  3 comentarii

 1. radule am o intrebare : oare unde sa gasesc jocul Z ..deja am cautat de mi`au iesit ochii din cap peste tot ..torente huburi ..daca ai idee sau poti sa ma ajuti cumva da`mi un semn la underground_face@yahoo.com

    (Citează)

 2. L-am pus la
  http://nwradu.evonet.ro/blog/z.rar
  sa dai setup dupa dezarhivare. Nu are filme, dar nu pierzi nimic important in ele.

    (Citează)

 3. sarut mana pt joc doamne de cand il caut

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus