un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mi-am reparat imprimanta!!!!!!111

1 Aug 2006  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Mwahahaa. Ziceam aici de problema cu imprimanta Canon si bulangeala introdusa de cei de la Canon in toate imprimantele, care te obliga sa le duci la service pt deblocare dupa un numar de imprimari. Daca nu le duci ramai cu o imprimanta moarta, pt ca nu reactioneaza cu nimic. Mii de multumiri lui Bogdan, care mi-a aratat instructiunile de deblocare pt S200 si care au functionat si la el si la mine. Iata-le mai jos, in original:

1: Remove Cartridge
(the cartridge wouldn’t move for me when you open the cover so I tugged gently on the cable to the cartridge remove position and removed the whole print head by using the blue release leaver on the bottom of the cartridge. “not the paper select leaver at the top of the cartridge)
2: Unplug the AC Power Cord
(I also unplugged the usb cord just in case)
3: Hold down the RESUME button
4: Release RESUME after plugging in the AC Power cord.
5: Press the RESUME once within 5 seconds and release the RESUME .
6: Press and HOLD RESUME for two seconds or more and release it.
7: Press and HOLD RESUME for two seconds or more and release it.
8: Unplug AC Power Cord to set data.
(put back in usb cable)
(put back in cartridge)

Pe scurt, scoateti cartusele cu tot cu capul de imprimare (chestia neagra care iese cu totul), scoateti cablul USB si alimentarea, si faceti chestia cu butonul de Resume. Eu l-am tinut apasat vreo 3 secunde de cate ori zicea sa-l tin minim 2. Dupa ce am terminat am pus la loc cartusele, alimentarea, si cand am dat print la ceva de test a inceput sa se miste imprimanta.

“Expertii” de la Anmado Service, care au zis ca e stricata placa imprimantei si nu se mai poate repara, si cei de la Tornado Systems, care au inteles care e problema dar au vrut bani sa o rezolve, sunt niste idioti.

    7 comentarii

  1. njukHai k m-ai bagat in ceata… ce blocare? ce deblocare? k n-am auzit pana acum de asha ceva… si sincer sa fiu, dupa cate am inteles de la tine pare cam comunista toata kestia :P
    A… si apropo… cam cand sa ma astept la acest eveniment?… k deh… si io tot Canon am.

      (Citează)

  2. Habar n-am, n-as putea sa zic cand apare blocarea pt ca nu mai stiu cat am tras pana sa apara. O sa te avertizeze initial ca “ink tank-ul” este aproape plin, cu referire la un burete de sub imprimanta care absoarbe cerneala. Dupa alte cateva pagini, se blocheaza de tot. Am explicat in primul post care e toata smecheria.

      (Citează)

  3. mdah . daca tot te pricepi in ele , imi potzi spune si mie cum pot face rost de o imprimanta Color care sa includa si tooner Alb ?

      (Citează)

  4. N-am auzit niciodata de asa ceva, sorry.

      (Citează)

  5. Fiabilitatea Canon-ului este atat de buna ca nu pot spera la vizitele clientilor pe la Service daca nu fac vreo smecherie :P
    Eu trag pe o imprimanta Canon BJC din 1996 si merge ireprosabil in continuare, desi recunosc ca nu e singura imprimanta pe care o folosesc, intre timp am “pensionat” un HP 640 si urmeaza sa fac la fel si cu imprimanta Xerox laser pe care o am – e o chestie de zile (de fapt de bani, totusi).

      (Citează)

  6. 1.Curios comentariul despre “expertii”Anmado. Am resetat la ei niste Pixme ce necesita un soft de la Canon pt reset si totul a fost OK. ma indoiesc ca n-o stiau pe-asta cu butoanele.
    2.Zici ca Tornado s-a prins dar au vrut bani. Voiai de-a moaca?
    Ovidiu

      (Citează)

  7. Multumesc din suflet, mi-ai facut ziua!!! Nici nu stii de cand caut asa ceva, am dat o groaza de bani pe resetari, mersi mersi mersi!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus