un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

En passant, expozitie de fotografie

31 Jul 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Vernisajul expozitiei de fotografie numita En Passant a avut loc ieri, la Carturesti. Este deschisa pana pe 31 august. Realizator este un prieten si fost coleg (chiar de banca) de-al meu, Stefan Tuchila, care a realizat aceste fotografii in diverse orase europene. Stefan e pasionat de fotografie, a castigat si premiul I la un concurs de fotografie organizat de Orange Romania, asa ca abia astept sa vizitez si eu aceasta expozitie. Daca aveti drum prin centrul capitalei, intrati si pe acolo. Mai jos articolul de pe Hotnews:

Vernisajul expozitiei de fotografie intitulata En passant, un proiect semnat de Stefan Tuchila, va avea loc duminica, 30 iulie, de la ora 17.00, la Ceainaria Carturesti (str. Arthur Verona nr.13). Expozitia este deschisa in perioada 31 iulie si 31 august.

Fotografiile prezentate in aceasta expozitie sunt parte a unui proiect la care autorul a lucrat in ultimii trei ani, in diverse orase europene. Tematica abordata prin intermediul imaginilor fotografice se refera la raportul uman / urban, intre om si orasul pe care acesta il utilizeaza.

  2 comentarii

 1. Marius Muscalu

  01/08/2006 la 11:28 AM

  pacat ca nu ai mai multe fotografii…eram si eu curios…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus