un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Montoya pleaca de la McLaren

11 Jul 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Nu stiu ce sa zic despre aceasta schimbare din echipa cu care tin de cand eram mic si am vazut pentru prima oara o cursa de Formula 1. Poate e mai bine asa, Montoya chiar nu mai facea nimic, numai abandonuri, probleme, acrosaje… era inutil in echipa. Acum pleaca in NASCAR. Inca de la cursa de duminica asta, Magny Cours, locul sau va fi luat de Pedro de la Rosa (pilotul de teste), care mie mi se pare foarte rapid si nu m-ar mira daca ar scoate puncte inca de acum, daca nu abandoneaza din probleme tehnice. Hai McLaren, mi-e dor de vremurile cand se vedea magia lui Senna, sau cand castiga detasat Hakkinen, vreau sa-mi port iarasi sapca McLaren cu mandrie. De la anul va fi Vodafone McLaren Mercedes apropo…

  3 comentarii

 1. mnz | psihopatu' din '96 | aka slimr

  12/07/2006 la 2:59 AM

  yeah. mclaren rullz. si eu tot de cand eram copil tin cu ei… senna era magnific. nu conteaza ca pierd nu conteaza ca abandoneaza … eu tot tin cu ei si o spun cu mandrie.

  in alta ordine de idei ma bucur ca se apropie firmele care le simpatizez de echipele pe care le simpatizez :D manchester united (cu care tin tot de cand eram mic) si mclaren acuma cu vodafone (ex connex) pe care ii am la inima.

    (Citează)

 2. Marius Muscalu

  15/07/2006 la 6:13 AM

  vodafone meclaren ???? dar nu era vodafone sponsorul ferrari ?

    (Citează)

 3. MM :D : da, e mai veche stirea, uite si aici link
  Sper doar sa nu faca masinile rosii :P

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus