un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Diverse #2

12 Jul 2006  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Am adaugat o noua rubrica in sidebarul din dreapta, numita Playlist. Am pus acolo titlurile catorva melodii care mi se par foarte marfa si pe care le am de multa vreme in playlist si nu intentionez sa le scot, dar care parca nu sunt asa de populare pt ca n-au fost difuzate la noi. Sunt si cateva melodii noi care mi-au placut imediat ce le-am auzit. Cred ca daca le ascultati pe toate, majoritatea va vor placea cu siguranta. Va invit sa postati aici la Comments o melodie care va place foarte mult si simtiti ca nu stie lumea de ea.
———–
Cand eram mic vroiam vara sa fie foarte cald si sa nu ploua deloc, ca sa ma joc cat mai mult, si ma enervau babele alea cu “vai sa mai dea o ploaie sa se racoreasca”. Iarna vroiam sa ninga din belsug sa ma dau cu sania si sa fie alb totul. Acum sunt pe invers (in ce priveste vremea, despre asta vorbesc :P): vreau vara sa mai ploua, sa fie mai racoare, sa mai spele masina, sa poti merge pe afara fara sa te topesti. Si iarna daca se poate sa nu ninga deloc, ca ma enerveaza cand se circula ca naiba si faci o ora pt un drum de 15 minute in mod normal, plus balti, mocirla, tarmoaca, gheata pe parbriz… Cum se schimba omul…
————
TVR a publicat intregul clasament Mari Romani si au ramas doar 10 in competitie. Votul meu merge catre Carol I, a facut din Romania un stat modern si respectat in Europa in acea vreme, a influentat in bine cam orice domeniu.

    6 comentarii

  1. La faza cu melodiile ►►► JEDI MIND TRICKS – INTO THE ARMS OF ANGELS

      (Citează)

  2. Nikkfurie – The A La Menthe…iar una din melodiile din playlistul tau Kelly Osbourne – One Word este copiata dupa Visage – Fade To Black…still Metallica – Nothing Else Matters forever rules my soul…

      (Citează)

  3. imi cer scuze pentru o eroare…melodia de la Visage se numeste Fade To Gray

      (Citează)

  4. Sunt de acord cu Metallica, si sunt foarte multe melodii mai bune decat cele puse de mine. Dar de Nothing Else Matters stie toata lumea, am vrut sa pun si melodii care sunt marfa dar care nu sunt atat de des intalnite in playlisturi, pt ca n-au fost difuzate la noi sau pt ca nu stie lumea de ele.

      (Citează)

  5. ai uitat alphawezen – gai soleil :P

      (Citează)

  6. N-am pus nimic house sau progressive, n-am uitat. Stellar Project e mai mult de vara, merge ascultata de oricine si oriunde, chiar daca ea trage spre trance.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus