un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Elimina notificarea de update Yahoo

10 Jul 2006  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Daca sunteti ca mine si inca folositi Yahoo Messenger 7, sau 7.5, probabil ati observat ca de cate ori intrati in el, si uneori si la iesire, va apare un popup care va roaga sa updatati la versiunea 8 beta. Cum 8 beta se pare ca pica si daca duci mouse-ul peste fereastra, si oricum n-are nimic interesant si major in plus (doar consuma RAM de parca ar fi popcorn), probabil ati ramas la versiunea 7 sau 7.5 si va tot enerveaza acel popup cu update-ul.

Ei bine, e simplu de scapat de acea notificare de update. Pur si simplu trebuie blocat Yahoo AutoUpdater pentru a nu putea sa acceseze internetul. Eu am facut asta din Zone Alarm Pro, la Program Control am gasit Yahoo AutoUpdater si i-am dat Deny la Internet Access. Este deci foarte usor de blocat din orice firewall. Probabil ca se poate face si din firewallul inclus in Windows (in caz ca il folositi pe acela), O metoda mai “brutala” este mutarea fisierului yupdater.exe din directorul Yahoo/Messenger in alta parte, se pare ca merge si asa. Yahoo Messenger functioneaza foarte bine cu acest AutoUpdater blocat din firewall, nu este un element necesar. Cand treceti la alta versiune, sa-l lasati din nou sa acceseze netul, solutia este doar pt eliminarea acelui popup.

Pt eliminat reclama din Yahoo Messenger 7.5 vedeti aici si in comentariile la acel post, linkul pus de rats e cel mai bun. Daca cineva stie un program prin care se elimina si reclamele din versiunea 8, il rog sa posteze aici. Si multa lume cauta si un plugin pt Winamp care sa arate pe yahoo ce melodia asculta (cum e msgramp care se pare ca nu mai merge in vers 8), daca stiti ceva postati.

  10 comentarii

 1. http://www.sanandreas.ro/forum/index.php?showtopic=208&view=findpost&p=3433
  aici pe forum a postat rats si pt scoaterea reclamei din yahoo 7.5 si din windows live messenger iar eu pt 8 beta daca nu vreti sa mai intrati pe sanandreas.ro reclama de la 8 beta se poate scoate cu ajutorul http://places.evonet.ro/files/Yahoo.Messenger.8.0.No-Ads.reg

    (Citează)

 2. pt a arata la status melodia din winamp este HyperIM 2.06. nu este plugin, e un program pt a edita statusul nu numai la Y!M, ci si la skype, google talk si msn messenger.

    (Citează)

 3. La mine dispare reclama din Yahoo 8 si cu .reg-ul acela pt versiunea 7.5.

    (Citează)

 4. folosesc 8 beta de cand a aparut si nu am nici o problema. singura chestie e ca uneori nu merg transferurile, dar nu stiu daca e de la beta sau de la serverele yahoo.

    (Citează)

 5. eu folosesc in continuare versiunea 5.6

  iar acel yupdater.exe l-am sters.

    (Citează)

 6. Am avut si eu surpriza asta, sa nu mearga transferul. S-ar putea ca Yahoo sa faca iar o figura urata si sa nu permita transferurile decat intre utilizatori cu aceeasi versiune (de parca un yahoo nou ar aduce modificari si la protocolul TCP/IP si transfer de fisiere p2p). Caz in care ne vor obliga pe toti sa trecem la 8 candva (in afara de zoso care se pare ca nu are nevoie de transfer de fisiere).

    (Citează)

 7. nu, merg tranerurile si intre 8 si 7, doar ca… numai uneori. de ex. prima data crapa si a doua oara merge ca vijelia… sau nu merge deloc cu cineva, si cu restul merge bine.. d-astea.

    (Citează)

 8. Am patit sa-mi zica chiar faza aia cu “is using a newer version” sau cum era. Poate o fi in vers 8 aparuta de curand, ca au scos inca un update pe 13 iulie sau asa.

    (Citează)

 9. yupdater.exe poate fi indepartat si de la Add/remove programs selectand ptr yahoo messenger optiunea Change/Remove->Custom

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus