un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dupa finala

9 Jul 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Cateva ganduri si comentarii dupa ce am urmarit finala:

  • Bravo ITALIA!!!! Am zis mereu ca vreau ca Olanda si Italia sa ajunga cat mai departe, si daca Olanda s-a oprit devreme, Italia m-a facut fericit. O victorie meritata zic eu, au fost mereu cu fruntea sus tot campionatul, au jucat bine si frumos.
  • Dupa Brazilia (5 trofee), Italia e cea mai tare echipa din istoria fotbalului cu 4 trofee castigate.
  • Gestul lui Zidane a fost foarte urat si socant. O fi mare fotbalist, dar e un taran. Sa faci asa ceva in meciul de retragere, din finala mondiala, urmarita de peste un miliard de oameni, si relativ neprovocat… A mai avut suspendari pt astfel de gesturi, din pacate cred ca e genul de om care va disparea si nu-l vom mai vedea in cine stie ce pozitie oficiala prin FIFA sau in federatia franceza, cred ca stie doar sa dea in minge si atat…
  • Cannavaro a fost cel mai bun jucator al Italiei, si sper sa castige si balonul de aur. A fost de netrecut, ca un zid aproape. Altii care mi-au placut: Grosso, Gattuso, Camoranesi. Totti nici nu s-a vazut pe teren. De la francezi Henry a fost zeu, urmat de Ribery si Malouda.
  • Nu eram la TV cand s-a cantat imnul Italiei, dar l-am recunoscut desi eram in alta camera. Am ajuns la concluzia ca dupa imnul nostru, al Italiei e singurul pe care il mai recunosc. Cred ca e numai vina lui Michael Schumacher si toate victoriile lui cand se canta si imnul italian.
  • Prima finala dupa cea din 1978 in care n-au fost Germania si/sau nici Brazilia. Ce echipe sunt acestea doua! Mai merita sa ne laudam ca i-am batut candva pe nemti cu 5-1?
  • TVR ca de obicei a inceput transmisia prea tarziu, si am ratat momente interesante inainte de inceperea meciului, si a incheiat-o imediat dupa ridicarea cupei, de a trebuit sa ma uit pe CNN si pe Antena 3 sa vad ce mai e prin alte orase. M-a enervat in general dupa meciuri ca imediat dadeau legatura in studio, de nu apuci sa vezi cine se bucura, cine plange, cine face schimb de tricouri (da, vreau sa vad fotbalisti dezbracati :P).
  • Articolul de pe Wikipedia despre cupa mondiala a fost updatat la 3 minute dupa ce se terminase, si e ditamai textul :| Cineva e maniac rau. Oricum, statistici interesante acolo si pe site-ul oficial aici, au despre fiecare jucator cate faulturi, pase, goluri, etc…
  • La jocul meu de pronosticuri, mi-am batut toti prietenii (uneori la peste 20 de puncte), dar prietena mea a fost singura care m-a batut cu 13 puncte in fata. Premiul merge deci la ea :x
  • Pe total un campionat reusit, interesant, cu destule surprize, cu unele meciuri foarte bune, cu arbitraje ok… ne mai vedem cu el peste 4 ani in Africa de Sud.

    2 comentarii

  1. Adevarul despre incidentul Zidane – Materazzi …
    O echipa de specialisti in citit pe buze a descifrat fraza pronuntata de Materazzi:

    – Bah Zizou, naspa de tine ca am intrat in prelungiri, asa mai sta postasul o juma de ora cu nevasta-ta!

    La care Zidane i-a spus: – Pe pariu ca ajung acasa mai devreme si ii prind?

      (Citează)

  2. Lol, geniala asta =))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus