un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Reclame ingenioase

29 Jun 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Am gasit un site care prezinta o serie de reclame super tari, niste idei excelente.

Click aici pentru site-ul cu reclame, sunt vreo 20 de imagini, sa-mi ziceti care v-a placut cel mai mult.

Cel mai mult mi-a placut cea cu stampila pusa pe mana la intrarea in discoteca, unii au inlocuit sigla de pe stampila cu textul “Nu conduceti dupa ce ati baut” si numarul unei companii de taxi.
—–
Site-ul Flickr deschide un concurs de fotografie, Blink of an Eye, in care lumea trimite o poza de-a lor si toate vor fi judecate de un juriu candva in august parca, dar se cam termina perioada in care se pot trimite fotografiile. Poate fi interesant pt cei pasionati de fotografie.

  2 comentarii

 1. Au imaginatie oamenii ce pot sa zic , mi-e mi s-a parut interesanta aia cu Khan peste strada

    (Citează)

 2. Sunt ingenioase si desigur majoritatea de la firme mari care isi permit oameni intradevar talentati.
  ATMOSPHERIC POLLUTION AFFECTS EVERYONE – pentru asta votez pt ca este cea mai sugestiva.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus