un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Iar aceleasi filme…

3 Jul 2006  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

ProTV-ul ne crede prosti sau ceva, de in fiecare an da aceleasi filme. Deja le stim toti, le-am vazut de 5 ori, stim fiecare linie de dialog. Bagati si altceva! M-am saturat de Terminator si Predator, de Academia de Politie, de Steven Segal, de Asasini, de Demolatorul si Specialistul si toate filmele cu Stallone, de Die Hard # (desi recunosc ca astea se pot revedea mai usor decat celelalte), de Batman, de Arma Mortala, de Soldat Universal si Leon si toate cele cu Van Damme, de Abisul si Octombrie Rosu, de toate filmele prin care se alearga unii cu autostopisti prin desert, sau vanatori prin padure, si de o gramada altele care probabil vor fi difuzate anul acesta (unele au fost deja anuntate pe post) pt a 10-a oara pe putin. Au fost marfa la vremea lor, dar le stiu inca de cand erau la moda casetele video si inchiriam cate 2 pe zi, oricat de tare ar fi fost filmele la vremea lor, e destul…

Ce s-a intamplat cu alte filme? Cu tot felul de comedii? Cu filme clasice, chiar alb-negru? Cu filme de razboi, si noi si vechi? Cu westernuri celebre? Cu filme chinezesti? Chiar asa mult ne plac aceste filme clasice de trebuie in fiecare an sa ni le dea de cate doua ori?

Va invit pe fiecare sa ziceti un film sau serie de filme de care v-ati saturat pana peste cap si nu rezistati nici macar reclama sa o mai vedeti, pt mine Academia de Politie castiga premiul.

    10 comentarii

  1. Academia de Politie macar e funny :P dar alea cu Van Damme, Stallone, Seagal, Arnold etc sunt de-a dreptul plictisitoare … le vezi o data, de doua ori, dar deja se exagereaza :( …

      (Citează)

  2. Home Alone

      (Citează)

  3. de familia bundy nu ma satur :P
    in rest m-am plictsit de toate

      (Citează)

  4. ce zici de home alone? e nelipsit de la prima tv in prima sau a doua zi de craciun. dupa cum nu lipseste niciodata Die Hard de la ProTv in aceeasi zi in care se da pe Prima filmul mai sus amintit. Pesemne ca vor sa se anihileze reciproc.

      (Citează)

  5. Ziua Cartitei. Toate filmele alea “thriller” in care stii oricum cine e “ala rau”. Cenusa si gloante la Osaka sau cum s-a tradus la noi titlul “Dark Rain”, Rafuiala in Micul Tokyo, Johnny Mnemonic…

      (Citează)

  6. Marius Muscalu

    06/07/2006 la 3:53 PM

    vezi ? unu’ se uita la familia bundy, unu’ la academia de politie…de asta redifizeaza pro tv filme de 10 ori…si seriale, normal…prostii se uita, istetii fac bani…

      (Citează)

  7. “unul” mereu se va uita, dar nu asta e ideea. Trebuie sa se uite mai multi decat pe posturile concurente, sa mentina prestigiul postului, etc… Omul se uita pt ca alternativa la aceeasi ora e… “Din Dragoste” sau ceva, si macar in Academia de Politie stie ca apar femei dezbracate pe la mijlocul filmului…

      (Citează)

  8. Lista e lunga,dar o sa ma limitez doar la cele ce-mi vin in minte la ora asta tarzie.
    In primul rand filmele care-l au in distributie pe Michael Dudikoff (pe care pur si simplu nu le suport,indiferent ca sunt difuzate prima sau a n-a oara la tv).
    Apoi urmeaza filmul preferat al Pro TV-ului – “Sarutul dulce al razbunarii” cu Geena Davis (care culmea, in 2004 sau 2005 – nu-mi amintesc exact – a fost cel mai urmarit film din anul respectiv la tv,desi era la a treia difuzare) ,”National Lampoon’s Day” bagat pe gat telespectatorilor doua revelioane la rand de catre Pro TV (+ alte cateva difuzari in weekenduri din cursul anului),seria “Die Hard” (chiar zilele astea l-a bagat din nou Pro TV-ul) si lista poate continua.
    Tot legat de subiectul asta,ce m-a iritat azi a fost un promo la Antena 1 conform caruia filmele de la Ant 1 vor face “o vara de Oscar” telespectatorului antenist. Bullshit pe fata,aceleasi productii expirate ca in fiecare an.
    Dar sunt si reluari care totusi nu ma deranjeaza – Home Alone e una din ele,l-as putea vedea in fiecare Craciun.
    Si ca tot veni vorba de reluari,va recomand “Dragul de Raymond” aka ” Everybody loves Raymond” pe TVR 2 de la 19:30 de luni pana vineri. E un serial mortal la care razi in hohote,numai bun pentru seri de vara.
    Sry daca a fost prea lung comentariul,poate ar fi trebuit sa-l fac la mine pe blog,dar in perioada asta mi-a fost lene sa mai dau pe-acolo :P

      (Citează)

  9. Cum l-ai putut uita pe Don “The Dragon” Wilson? Eu ma intreb cine i-a zis “Dragonul” aluia, ca are o mecla de handicapat si pare genul care isi lua mereu bataie in scoala.

      (Citează)

  10. Vai nici de Eliberatorul, prostia aia cu Mark Dacascos n-am zis, si iat-o iar la TV… Oare nu se vor termina niciodata reluarile unor filme?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus