un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

CERF

6 May 2006  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

7 mai: vad ca intra multi pe aici cautand si informatii despre Fiberlink. Pt ei zic asta: am fost la CERF la standul RDS si am vorbit cu cineva acolo, l-am intrebat de ce pe mine m-au ocolit cu montarea sistemului dar in blocurile din jur au facut schimbarea la abonatii existenti. Omul respectiv a cautat adresa mea pe loc intr-o baza de date si mi-a zis ca echipamentele sunt puse pe scara (deci se pot afla astfel de informatii, sunati la RDS sau la o casierie eventual, ca sa aflati la voi in bloc cum sta situatia). Si mi-a mai spus ca se va face in curand trecerea, se cauta metoda optima de a muta abonatii pe noul sistem, o chestie din asta bizara. Sa mai intreb la casieria RDS cand au de gand sa vina…
—————————
Am fost la CERF azi. Nu m-a impresionat, anul trecut a fost mult mai marfa, si ca tehnologie prezenta, si ca standuri, si ca femei de fotografiat. Acum am remarcat absenta unor firme mari (Flamingo, Best), erau mai putine oferte speciale cu ocazia targului, mai putina interactivitate. Anul trecut erau mult mai multe aparate foto si telefoane si televizoare, acum nici din astea n-am vazut decat unul-doua standuri.

Cel mai frumos stand: as zice Cosmote. Arata bine, facea Horia Brenciu atmosfera, te uitai mereu ce e pe acolo. Vodafone avea ceva cu George Vintila, concursuri, muzica pusa de DJ. Orange era frumos construit, ClickNet era sub forma de dirijabil. La calculatoare Samsung arata bine, in rest nimic special, poate doar Philips care aveau un spatiu imens si diverse jocuri de fotbal, pe calculator si din ala de masa.

Cele mai frumoase femei, clar cele de la Sony, cam toate dragute. Cele doua fete dezbracate adunau multa lume insa (nici nu stiu la ce stand erau, va dati seama deci la ce m-am uitat), pt ca aveau Gigabyte scris pe piept si se holbau toti.

Evident ca in fiecare an, probleme imense cu mancarea si bautura, pur si simplu nu era de gasit masa iar la cozi se statea o ora. In acelasi timp in pavilionul central era show de motociclete, desi aglomeratie si mai mare pe afara. Sincer sa fiu intreg targul putea fi vazut intr-o ora si ceva, eu in doua am dat tur de mai multe ori si am facut si pozele.

Am pus si pozele pe net, la adresa aceasta. Am facut si o pagina mica, sa fie pe categorii. Si am pus direct linkul catre poza, ca sa poata fi luate toate usor cu un download manager ce poate lua automat toate linkurile, ca si mie imi place cand gasesc asa la altii. Pozele n-au iesit super pt ca iluminarea era medie, distanta mare, blitzul mic, dar sunt bune si asa. N-am pus si cele in care apaream eu cu diversele domnisoare de pe acolo.

Si am mai pus si 3 poze cu canale (obsesia mea) facute la intoarcere. E mai jos articolul.

    6 comentarii

  1. prezentare cerf
    galerie de imagini

    Radu, de-abia astept sa vad si pozele facute de tine ;))

      (Citează)

  2. Sunt mai bune ale mele :) Macar eu m-am dus axat pe un scop anume, adica poze cu femei, ca sa fac poze la o placa ceva, nu ma intereseaza. Si de n-am pozat-o pe aia goala de a crezut ca sunt obsedat, sa-ti arat o poza cu mine si cu ea in care sunt transpirat tot, deja rade lumea ca ma udasem :) Iar cu majoratele alea am si eu poza, chiar cu 4 din ele in jurul meu.

      (Citează)

  3. super pozele. tu si aparatul tau sunteti marfa.

      (Citează)

  4. koma…ia-l cu tine acasa…daca e asa marfa :P. Femeile sunt naspa rau…poate mai sunt si alte poze cu alea de la Sony…pe care eu nu le-am vazut…o singura poza am vazut cu o tipa si se vedea in spate scris Sony…si saraca…era batuta de soarta…speriata…nu stiu ce sa zic…nu mi-a placut nici o femeie…si alea 2 de la Gigabyte…daca nu erau la pielea goala…nu stiu daca le acorda cineva atentie. Cu toate ca Romania asta e plina de femei frumoase si femei superbe…totusi nu stiu cum au reusit astia de la CERF sa le aleaga pe alea naspa.

      (Citează)

  5. Probabil experienta din anii trecuti a aratat ca nu e mare lucru CERF-ul. Anul trecut nu mai aveam baterii sa fac poze, acum nu gaseam ce sa pozez… Cred ca n-au mai “cumparat” atatea tipe marfa ca nu avea rost, nu creste vanzarea la placi din cauza lor…

      (Citează)

  6. I find some information here.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus