un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ziua stirilor idioate

5 May 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Cum sa nu ramai uimit de astfel de stiri?

A fost gasit penisul lui Tutankamon, care fusese dat disparut in 1968 :|, crezandu-se ca a fost furat si vandut pe bani multi. De fapt cazuse de pe mumie, l-au gasit acum in mormant, in praf. Articolul nu zice cat de mare era, in caz ca va intrebati.

Un sinucigas obsedat de Andreea Marin, s-a aruncat de pe bloc. La autopsie s-a descoperit ca pe tot corpul isi scrisese prin crestaturi mesaje despre Andreea Marin, Tiriac, Adrian Nastase. E poza in articol. Wtf dude?

Postul AlphaTV din Ploiesti a trecut la sistemul ala din strainatate, unde prezentatoarele recita stirile si fac si striptease in timpul asta. Audienta a crescut imens. Pacat ca se prinde doar in Ploiesti :P Sunt si poze in articol, unde in alta parte decat Libertatea.

Teri Hatcher (Neveste disperate) isi iubeste sfarcurile. Si degetele de la picioare, dar nu atat de mult. Fascinant. Super stire. Tot pe site-ul cu Tutankamon, dar mai jos.

Altii si-au dat seama ca sotul Romanitei Iovan nu avea permis pt arma cu care l-a impuscat pe hot. Acum s-au trezit, dupa un an de cercetari?

Tot mai multi tarani innebunesc in Suceava. Cica de la alcool prea mult. Daca n-au si ei o gripa aviara, o inundatie, cred si eu ca stau si beau toata ziua.

O spalatorie auto din Anglia taxeaza 7000 de dolari pt o spalare. Folosesc ceara cea mai buna, apa purificata, galeti de 100 de lire. Mai bine iei o masina noua decat sa ti-o speli pe cea actuala.

Cel mai inalt om din lume are 2.53 metri, e din Ucraina. Are palmele de 31 de cm. Ca in cazul Tutankamon de mai sus, alte masuri nu sunt date.

    3 comentarii

  1. mesaj pentru sinucigasul crestat din iad: MERITI BAH FRAIERE!

    referitor la smecherii din Ploiesti, nu sunt departe de realitate, si asa emisiunile de stiri nu`s nimic altceva decat niste iluzii in masa. Mai bine ramai cu ceva concret. Pacat ca n`au material de calitate. In acest ritm, orice emisiune, film sau desen animat va ajunge o orgie in toata regula.(asta cer, asta le dam)

      (Citează)

  2. Adevarul e ca intre 5 posturi care dau aceleasi stiri, mai bine il alegi pe cel cu femei dezbracate…

      (Citează)

  3. A CAZUT PENISUL REGAL IN NISIP AHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHA

    @nwradu – so true :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus