un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Snookerul devine si mai interesant

25 Apr 2006  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Update: Da, uite ca m-am inselat la Williams, l-a batut Ronnie O’Sullivan frumos si elegant. Williams chiar as putea zice ca nu s-a concentrat destul sau n-a rezistat presiunii, au fost meciuri in care baga bila si obtinea pozitie proasta la urmatoarea, si iar juca o lovitura riscanta si iar pozitie proasta… Fu a fost mai tare decat ma asteptam, Murphy mai slab decat ma asteptam, surpriza a fost Dott vs Robertson unde australianul a jucat excelent, a recuperat de la 12-8, a avut noroc Dott la niste lovituri de distanta. Cel mai frumos meci mi s-a parut acesta.
In urmatoarea faza vom vedea Ebdon vs Fu si Dott vs O’Sullivan, merg pe Ebdon si O’Sullivan.
——————–
Ce meciuri sunt acum, se anunta numai partide tari de tot. Sa va uitati neaparat, ca meciuri asa frumoase si lungi doar o data pe an sunt. In sferturi au ramas Mark Williams vs Ronnie O’Sullivan, amandoi fosti campioni mondiali, Dott vs Robertson, care sunt in forma mare amandoi, Murphy vs Ebdon, se anunta interesant rau dupa ce Ebdon l-a cam rupt pe Gray cu 13-2 in optimi. Cel mai usor meci pare Doherty vs Fu, dar nu se stie niciodata. In continuare tabloul de concurs e la adresa
asta.

Eu merg pe Williams, Robertson, Ebdon si Doherty, sa vedem dupa aia cate am ghicit. Pronosticuri cineva?

    4 comentarii

  1. SMF IN INIMA LU GREAM DOTT!!!!!!!!!!!!

      (Citează)

  2. GO! GO! GO! O’SULLIVAN. ronnie e cel mai tare :P. go ronnie!!!

      (Citează)

  3. ce ziceai tu de meciul d0hery – fu?
    jeez cum a fost meciul 19 :O

      (Citează)

  4. Primul comment (Popeye cred) e un exemplu viu de ce nu trebuie sa pariati pe snooker, mai ales cand expertul (eu, that is), a zis ca Dott va castiga acolo :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus