un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rubrica noua – o faza haioasa pe zi

25 Apr 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Am adaugat o rubrica noua, o gasiti in dreapta sub Comentarii si deasupra la Linkuri. Ideea e ca de cate ori gasesc ceva haios pe net, sa pun acolo un link. Azi am debutat cu o stire din 13 aprilie, dar merita oricum citita. Maine pun altceva, in functie de ce gasesc pe net si pe diverse site-uri. Pe cat posibil o sa pun si numele celui care mi-a trimis linkul sau a postat faza haioasa. Voi trece si data la care am modificat linkul, sper sa fie zilnica treaba. Sper sa creasca astfel numarul de vizitatori care intra des ca sa vada ceva nou.

Nu prea am avut inspiratie la denumirea rubricii, daca aveti sugestii puteti adauga in comments la acest post.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus