un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fântâna de muștar pentru mici este reală!

2 Jul 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

31 comentarii

Am văzut recent la o nuntă o invenție ce mi-a zdruncinat lumea: fântână de muștar pentru mititei! Există și iat-o în acțiune:

Nu e greu de făcut. Fântâna este luată de pe eMAG, un model probabil asemănător cu acesta, adică o fântână de ciocolată prin care poate curge și muștar, la o adică. Muștarul, mi-a zis Nihasa, autorul acestui minunat gadget, este unul luat la tub și diluat cu apă până la viscozitatea din imagini. Un scurt test și totul a mers bine, să vină micii!

Se poate, deci, avea așa ceva pentru relativ puțini bani. Dacă faceți des grătare și vreți să vă surprindeți invitații cu ceva inedit, iată o idee!

În rest, la mulți ani lui Nihasa și soției sale!

    31 comentarii

  1. Mititei la nunta? what the actual fuck?

      (Citează)

  2. nashu_mare:
    Si probabil nici mireasa nu a fost furata. WTF! In ce lume traim?

    a fost furata dar nu a mai fost rascumparata sau recunoscuta

      (Citează)

  3. wtf?
    1. micul se baga prin mustar. Nu se picura cu mustarul
    2. dupa ce se baga prin mustar micul se musca. Dupa care se rebaga prin mustar. Troaca cu mustar face ca toti invitatii la nunta sa shareuiasca un mare sarut?

      (Citează)

  4. adio pofta de mancare pe ziua de azi. Bun venit, post.

      (Citează)

  5. E o idee interesanta daca o folosesti pe post de critica tongue in cheek la adresa obiceiurilor stupide de la nuntile romanesti, dar sa o ai pe bune la evenimentul tau mi se pare prea mult, e doar prost gust. De aia nici nu inteleg daca postul e sau nu la misto.

      (Citează)

    • Pentru ca altfel e OK sa ai chiftele la aperitiv dar Iisus fereste sa ai mici.

        (Citează)

    • Dar eu nu am zis nimic de mici, unde am zis eu asa ceva?! Nu am nici o opinie despre meniu, doar mi se pare aberant sa inlocuiesti fantana de ciocolata cu famtana de mustar, pentru ca mi se pare ca nu ajuta pe nimeni cu nimic, nu e nici funny, nici classy, nu e in nici un fel.
      Adica e ca si cum la nunta in loc sa dai drumul la niste porumbei, ai da drumul la, sa zicem, niste rate. E suficient de aberant sa dai drumul la porumbei, dar de ce dracu ai vrea sa eliberezi niste rate?!

      Si revenind la fantana – mai si diluezi mustarul, ceea, ce sincer mi se pare complet inacceptabil, mustarul e f important cand mananci mici si daca nu e cum trebuie poate ruina toata experienta.

        (Citează)

  6. Hei,

    Da, acela e modelul de fântână de ciocolată. Important e să aibă butoane sau moduri separate pentru învârtit și încălzit. Muștarul încălzit își pierde și mai mult din gust odată ce îl diluezi.

    Cât pentru ceilalți comentatori, răspunsul este DA.

      (Citează)

  7. Soc! In ce tara traim! Acum au ajuns sa dilueze si mustaru! Pe cand si apa?

      (Citează)

  8. E una din cele mai inutile chestii vazute, deci mai bine mananci un mustar diluat decat unul cu consistenta care trebuie.

    Si e inutil oriunde ar fi fost, nunta sau un simplu gratar intre prieteni.

    Am idee pentru urmatorul proiect, cumperi un dozator de sapun lichid cu senzor de miscare si bagi ketchup in el.

      (Citează)

    • alex: Am idee pentru urmatorul proiect, cumperi un dozator de sapun lichid cu senzor de miscare si bagi ketchup in el.

      Not bad, dar eliberează prea puțin ketchup.

        (Citează)

  9. Ce de hateri pe aici…
    mie mi se pare o invenție foarte reușită, în sensul că e funny, de efect !
    De ce vine lumea la evenimente în loc să mănînce acasă ? pt distracție, pt efect, pt chestii pe care nu le ai acasă !

    Evident fiecare își muștărează micii și apoi și-i pune în propria farfurie, nu se duce cu micul “gata mușcat” să-l remuștăreze.

      (Citează)

  10. Mi se pare incredibil ca cineva indrazneste sa faca ce vrea la nunta lui, pe banii lui. In ce lume traim…

      (Citează)

    • Domnule draga, daca il dilua in vin alb nu ziceam nimic!

        (Citează)

    • Asta e buba: că nu-i pe banii lui!

        (Citează)

    • Bb: Asta e buba: că nu-i pe banii lui!

      Cum adică?

      Dacă te referi că la nuntă lumea dă bani mirilor, soluția ta care ar fi? Nuntă cu cartofi prăjiți, varză și salam, ca să fie ieftină și deci să nu dai nici tu bani mulți? Nu mai bine nu mergi, dacă nu vrei să cheltui bani?

        (Citează)

  11. Era bun un avertisment mare NSFW la inceputul articolului.

      (Citează)

  12. Mi se pare absolut geniala inventia !!! Pentru cunoscatori, de cand lumea, mustarul se dilueaza cu apa minerala ( sifon). Cei care critica asa ceva… trist… traiti degeaba

      (Citează)

  13. Alexandru:
    Mi se pare absolut geniala inventia !!! Pentru cunoscatori, de cand lumea, mustarul se dilueaza cu apa minerala ( sifon). Cei care critica asa ceva… trist… traiti degeaba

    Asta a fost o soluție de om sărac, care din puțin făcea mult, să ajungă la toată lumea. Dacă era așa bun muștarul diluat, l-ai fi cumpărat astfel direct din magazin.
    Nu mai trăim în comunism, cu rafturi goale și mese sărăcăcioase.

      (Citează)

    • Aici e diluat pentru că fântâna e gândită pentru ciocolată. Poate face cineva o fântână și pentru muștar Maille și consistența acestuia. Dacă da, contăm pe Nihasa că o va folosi la botez.

        (Citează)

  14. Mic mâncat cu furculița??? Barbarule!!!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus