un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 2 iulie 2018

2 Jul 2018  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Conturi românești de Instagram: Giulia Dinu.

  14 comentarii

 1. Tesla a ajuns la 7000/săpt din ce am citit.

    (Citează)

  • Da, dar targetul lor era calculat la 5000 în 5 zile lucrătoare. Cred că Musk a declarat 1000 pe zi și nu știu exact ce-a calculat fiecare publicație de aici.

     (Citează)

 2. Surse din piață au precizat pentru Profit.ro că, odată cu închiderea operațiunilor Tripsta din România, aproape 100 de angajați ai companiei rămân fără loc de muncă.

  Smecherii tipic balcanice, au luat banii clientilor dar nu au platit companiile aeriene. Vai de capul celor 100 de angajati, sunt sigur ca managementul grecesc a incheiat cu ei un CCM de forma, in care nu sunt prevazute drepturi/salarii compensatorii pentru angajati in caz de insolventa, concedieri colective si alte cele.

    (Citează)

 3. Noua funcție a WhatsApp-ului a fost special dezvoltata in colaborare cu iluminatii membri PSD. Șeful ordona, puletii asculta și nu au drept la replică.( Majoritatea fiind oricum analfabeți)

    (Citează)

 4. @Kllaus, ai uitat de ordinele fostului sef de la PDL. Nu misca nimeni in front. Sau ahhh, stai, aia nu erau pesedisti, deci asta schimba totul.

    (Citează)

 5. Prima tipa cu adevărat frumoasă pe care o pui la ‘conturi de Instagram’

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus