un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 1 aprilie 2018

1 Apr 2018  ·

GÂNDURI  ·

21 comentarii

Povestea negociatorului de la Waco, unde toți membrii unei secte religioase au murit după o lungă luptă cu FBI-ul.

Vânzătoarele de la Sephora. O poveste amuzantă, dar în care cred că naratoarea este, de fapt, persoana care exagerează.

Decesele din opioide sintetice în SUA s-au dublat din 2015 în 2016. Peste 63.000 de oameni au murit din supradoze de droguri în 2016, în creștere, dar problema celor sintetice este mai gravă pentru că se vede cât de periculoase sunt.

Despre Blind Guardian. Pentru cei ce nu știu formația, este una de power metal ce într-o vreme a compus și multe cântece inspirate de Lord of the Rings.

Primarul Firea ține secrete CV-urile companiilor făcute de primărie. Majoritatea sunt prieteni din Voluntari sau din PSD, că v-am spus că orașul este acum condus de o mafie.

Hoinaru a descoperit că îi plac manelele. Este vorba de unele reinterpretate în stil bossanova și altele care, recunosc, sună bine.

Un oraș părăsit a fost transformat în stațiune de lux. Din păcate, nu-i vorba de Roșia Montană, ci de un oraș din SUA.

Imigranții sosiți în insula Lesbos din Grecia sunt blocați acolo de ani de zile, trăind după cum pot. Mai țineți minte vremurile când venirea imigranților părea că amenință România, veneau unii să ne fure munca și să se detoneze aici?

Cafeaua ar putea veni cu avertismente de cancer. Asta pentru că prăjirea boabelor poate produce o substanță considerată cancerigenă.

Amazon a schimbat firmele de lobby. Cele vechi nu făceau treaba să meargă.

    21 comentarii

  1. Aia cu cafeaua si cancerul. O să aflăm că orice aliment preparat termic devine cancerigen. O să mâncăm numai legume și fructe crude și pește uscat.

      (Citează)

  2.   (Citează)

  3. Eu zic ca printre articolele zilei poate fi si cel de la cetin in care zice ca s-a hotarat sa se intoarca acasa din germania. Postat de 1 aprilie. Oare cati din cei care au comentat acolo vor zice dupa “ah m-am prins dar am intrat si eu in gluma, nu vorbeam serios”.

      (Citează)

  4. Ești și serial Waco. Deci acum știu și cum se termină :)

      (Citează)

  5. Dar ce bine s-au integrat imigrantii. Oare ce muncesc?

      (Citează)

  6. Chiar dragut articolul cu Sephora si concluzia ar fi ca daca vrei calitate la cosmetice, nu prea poti cu alea ieftine.

      (Citează)

    • Nu musai asta. Concluzia poate fi și că nu există un singur produs minune, că trebuie să știi niște lucruri înainte să-ți cumperi o cremă sau ceva de machiaj, că e de muncă dacă vrei să arăți bine ș.a.

        (Citează)

  7. e pacat sa nu pierdeti acest review de la Dorin Lazar, puteti sa-l adaugati pe om in lista voastra. De ce? Degeaba https://dorinlazar.ro/aotd-cake-fashion-nugget-1996/

      (Citează)

  8. Văd că nu a fost interesat nimeni despre articolul cu imigranții din insula Lesvos. Am fost acolo toamna trecută și nu sta niciunul de ani de zile. In 2016 în urma unui acord UE-Turcia au fost evacuați TOȚI imigranții de pe insula. Cei care sunt acolo sunt veniți după. Periodic (însemnând aproape zilnic) pleacă de pe insulă, legal, după definitivarea hotărârilor judecătorești, zeci sau sute de migranți spre continent (însemnând Grecia continentală). Persoanele vulnerabile, bătrâni, familii cu copii, pleacă și înaintea definitivării documentelor de refugiat. UNHCR le dă bani (cash sau pe carduri) iar ONG urile prezente pe insulă le aduc mâncare și haine celor cazați acolo. Singurul adevăr este că taberele sunt suprapopulate și mulți trăiesc săptămâni sau luni in corturi.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus