un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Aplicația oficială de smartphone nwradu este în lucru

1 Apr 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

27 comentarii

În curând voi lansa o aplicație de telefon, prima oficială a blogului nwradu. După aproape 12 ani de blogging, era și timpul!

Poate că vă așteptați, după atâția ani în care am scris sute de review-uri sau am vizitat fabrici sau am explicat tot felul de concepte în limbaj simplu, să fie despre asta. Nu, va fi despre cea mai de succes componentă a blogului: secțiunea NSFW de conturi de Instagram din Știri despre tehnologie (în ultima vreme au fost acolo mai degrabă conturi populare românești, nu nsfw; ignorați asta).

Vă așteptați să zic burgeri? Nope, NSFW FTW!

Va fi o aplicație în care vor fi integrate toate conturile de Instagram prezentate până acum, cu fotografiile lor la grămadă. E ca și cum veți intra pe un Instagram doar cu acele conturi. Îi vom spune nsfwradu, că practic se cere singur acest nume.

E idee bună sau nu?

  27 comentarii

 1. Good joke

    (Citează)

 2. Nice try Zuckerberg.

    (Citează)

 3. Bunicica si asta, o strica descrierea :D

    (Citează)

 4. tardiv, maestre.

    (Citează)

 5. Glumesti tu Radule dar sunt sigur ca majoritatea barbatilor au avut un zambet parsiv… suntem si noi oameni!

    (Citează)

 6.   (Citează)

 7. Nu pentru telefon radule. Pentru smart TV, sa schimbe pozele la 10 secunde. Decat tot felul de emisiuni stupide mai bine faci tablou din el si vezi ceva frumos.

    (Citează)

 8. +1 nwradu/nsfwradu :-)

    (Citează)

 9. Dacă scriai că bagi alertă de cutremur în aplicație, te credeam.

    (Citează)

 10. nu. oricat poate te mai urmaresc, nu merita sa instalez o aplicatie pt tine.
  dar daca mergi pe isteria americana cu ‘fiecare site ii trebuie o app’, nu ai decat…

    (Citează)

 11. Important e sa pui (p) la cele pe care le-ai vizitat in barter.

    (Citează)

 12. Cred ca putem fi de acord ca nimeni nu vrea sa vada nsfwradu.

    (Citează)

 13. Ooo e 1 aprilie…

    (Citează)

 14. Nu mai comentez despre aplicatie ca e deja 2 Aprilie, dar ar fi bine ca la NSFW sa pui si altceva decat Instagram care e cel mult un A(lmost)NSFW. Parca 500px avea unele chiar frumoase.

    (Citează)

 15. credeam ca e gluma de 1 aprilie. Acum o vad ca stire pe Pagina de Media.

  Sincer, nu as descarca si nici nu vad cine ar putea sa foloseasca o astfel de aplicatie. Avem si eu de gand sa fac o aplicatie de iOS prin 2009, ba chiar incepusem discutiile cu un developer.

  Apoi mi-am dat seama ca lumea te citeste datorita Facebook sau, in cazul meu, prin RSS. O aplicatie mi se pare in 2018 total inutila.

  Dar daca nu e o gluma si aplicatia va fi lansata (iar PdM nu a muscat-o aiurea), atunci probabil ca as descarca-o, m-as uita prin ea si apoi as sterge-o.

    (Citează)

 16. Paginademedia a luat-o de bună. Bravo!

    (Citează)

 17. Haha deci e clar: nu contează cât muncești să ne dai articole bune, tot țâțele dau trafic. Oricum, bună gluma :)

    (Citează)

 18. Din partea mea ai un DA !

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus