un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tech7 – episodul 8

31 Mar 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Săptămâna aceasta n-au fost multe știri, așa că avem un episod mai scurt. Am vorbit despre oferta Telekom cu net nelimitat pentru cartele, lansarea noilor P20 și P20 Pro cu modulele lor foto speciale, lansarea noii camere GoPro Hero (care nu pare cine știe ce, Session-ul mai vechi filmează mai bine și costă la fel), noul iPad și ieșirea Uber din Asia de Sud-Est.

    8 comentarii

  1. Daca nici tu nu gasesti caseta de search din site, inseamna ca are o problema de design.
    Altfel zau daca inteleg artefactele acelea de pe maini, what the….

      (Citează)

  2. Care e raportul de intrari/play la vlog? Rentează? (pe termen scurt/lung)

      (Citează)

    • Nu știu, nu m-am uitat niciodată.

      Eu am început Tech7 pentru că vreau să fac ceva și pe video, iar un subiect la care mă pricep e un început bun, îl fac cu plăcere. Dacă crește sau nu numărul de vizualizări mă voi uita peste un an, zic eu. La Mariciu, de exemplu, cam atât a durat “să prindă”.

      Deci nu știu dacă rentează. Ca efort este unul minim, în 10 minute pregătesc camera, iar subiectele le știu deja, după cum spuneam.

      Eu cred că va renta mai degrabă indirect și pe termen lung. Am echipamentele necesare pentru filmat, pot face și astfel de materiale, poate cândva ies și bani din asta. În plus, mă gândesc să fac mai multe live-uri pe FB, de exemplu aș putea vorbi despre ce-am văzut într-un oraș străin pentru cine e interesat de asta, cred că la un astfel de subiect ar fi și mai multe întrebări. Modificările pentru a arăta fotografii și mutra mea undeva mică într-un colț sunt minime.

      Îmi place mult ideea de interacțiune prin live. Clipul de aici e doar înregistrarea “emisiunii” de pe Facebook.

        (Citează)

    • Succes!

        (Citează)

  3. Salut Radu,vreau sa te intreb cum faci de la fiecare video background’ul din spatele tau e schimbat. Folosesti o proiectie ? E foarte misto.

      (Citează)

    • Nu, un ecran verde și apoi programul de streaming elimină tot ce-i verde în imagine. Poți pune tu ce fundal vrei în acest mod. E clasicul efect green screen din filme și televiziune.

        (Citează)

  4. nwradu:
    De la eliminarea verdelui. Știu unde e search-ul, dar ar trebui mutat sus pe varianta de mobil, da.

    Intotdeauna caseta de search trebuie sa fie in stanga sus. Sau asa am auzit eu pe la niste traininguri de web design.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus