un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Urmăriți Pink Crayon, o serie de interviuri cu oameni de Internet

28 Jun 2016  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Dacă vreți să vedeți ce zic profesioniștii din diverse afaceri legate de Internet despre viață, carieră, cum au ajuns acolo și de ce, urmăriți episoadele din Pink Crayon. Sub acest nume se prezintă o inițiativă 2Performant/2Parale de a face interviuri video cu diverși oameni din business-ul românesc.

Până acum au rulat cinci episoade:

  • Daniel Truică (fondator Vola.ro)
  • Raluca Mateiu (CEO InternetCorp)
  • Alex Volocaru (Digital Performance Manager Orange)
  • Ana Mihăilescu (Marketing Manager Marketonline 2009-2015)
  • Andreea Esca

și vor apărea în continuare câte unul pe săptămână, urmând să-i puteți vedea și pe Matei Pavel (co-fondator T-me Studios), Vladimir Oane (Product Director Hootsuite), Andreea Cimpoeșu (COO 2Performant/2Parale), Alen Todorov (Marketing Manager Elefant.ro), Radu Dumitru (blogger independent nwradu.ro) și Șerban Cristian (DeClub.ro).

Sunt ușor de urmărit, puteți să le lăsați pe fundal și să ascultați doar sunetul. Le găsiți pe toate pe pinkcrayon.ro

Puteți vedea în listă și numele meu. Am filmat acum câteva săptămâni și vorbesc despre cum am pornit blogul și cum a evoluat în ultimii 10 ani și alte cugetări mega-importante de-ale mele. Am înțeles că episodul meu va fi difuzat prin iulie.

Pink Crayon / creionul roz – un termen sinonim aici cu “care iese în evidență”. Care face lucrurile diferit, care încearcă lucruri noi până le și reușesc șamd. Dacă întrebați o femeie, mai mult ca sigur cel din imagine este magenta.

feat_pink_crayon

    4 comentarii

  1. Sunt eu troll rautacios daca spun ca nu pricep ce mama dracului cauta Esca in aceeasi categorie cu ceilalti ?

      (Citează)

    • Andreea este mai mult decat o prezentatoare de stiri !
      Uitat-te la interviul pe care la dat, celor de la Pink Crayon si o sa pricepi !
      Si da, esti un troll rautacios !

        (Citează)

    • Esca e mult mai mult decat o cititoare de prompter. E in primul rand un personaj istoric.

        (Citează)

    • Tot asa ne putem intreba ce cauta omul de la Marketing de la taraba cu vanzare online numita marketonline. Macar cealalta taraba online, Elefant, este ceva mai activa pe piata.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus