blog demisec cu note fine de tehnologie

Câteva zile va fi program redus pe blog, sunt ușor plecat. Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Micro-review Logitech M185

Clock icon

12 Jun 2013

Tag icon

TEHNOLOGIE

Comments icon

14 comentarii

“Ce, aveai nevoie de el?”, păreau să spună ochii pisicii, uitându-se nevinovată la mine după ce mi-a spart mouse-ul de laptop. Am văzut-o când l-a dat jos de pe masă, lovindu-l cu lăbuța o dată, dar sigur, de parcă ar fi executat o lovitură de mini-golf și apoi examinând cum s-a făcut țăndări pe jos.

Un mouse spart după o singură cădere nu-i cel mai bun semn. Și cum aveam o mică problemă cu el pentru că nu percepea mișcarea pe țesătura canapelei, am renunțat la ideea de a lua tot un Microsoft și am trecut la un Logitech M185.

L-am luat de la PC Garage, profitând de faptul că magazinul are o categorie separată “mouse-uri de notebook” în care se află acum 367 de produse de la 35 de producători. M185 este unul dintre cele mai ieftine mouse-uri de acolo, este micuț, are un receiver la fel de micuț ce se poate introduce în mouse pentru a-l transporta și este alimentat de la o singură baterie AA. Pe lângă cele două butoane clasice, mai poți face click și pe rotița de scroll, comanda cu care închid tab-uri în browser. Mai face și altceva în alte programe?

Am dat 75 de lei pe el, iar acum s-a ieftinit pe la 50 de lei. Merge bine, inclusiv pe canapea, și nu are o problemă cu scroll-ul. Îl recomand fără nici un minus.
logitech_m185_1logitech_m185_2
mouse_shamed

  14 comentarii

 1. Ce scris dezordonat are pisica!

    (Citează)

 2. “unul dintre cele mai ieftine mouse-uri” – ceva nu suna bine…

    (Citează)

 3. eu in locul tau eram vin diesel cu pisica, gen “you break my mouse, i break your neck”

    (Citează)

  • @mircea: nu pot face asta.

   Sunt nopți când mă trezesc subit și descopăr mâța la câțiva centimetri de mine, studiindu-mă liniștită. Mi-o închipui zicându-și “ok, deci acum inspiră și expiră, iar artera cea mare de la gât probabil că este aorta și duce sânge la creier. O mică incizie acolo și toată casa va fi a mea”. Scap periodic doar pentru că-i tai ghearele și planurile i se amână cu câteva săptămâni, până îi cresc din nou cuțitele. Între timp, te pândește la colț prin casă, ca să-ți pună piedică “din întâmplare”.

   Nu supăr pisica pentru că mi-e teamă. A spart mouse-ul? “E ok, oricum aveam nevoie de altul, îți mulțumesc chiar”.

     (Citează)

 4. A mancat matza soarecul! :))

    (Citează)

 5. Folosesc un M185 câteva ore pe zi de aproape doi ani și încă nu i-am schimbat bateria. Îl folosesc împreună cu o K360 prin Unifying USB receiver (un singur USB ocupat, două periferice) și se comportă excelent și chiar dacă i-a făcut vânt mâța de câteva ori până acum, n-are nici o zgârietură! :)

    (Citează)

 6. Eu am varianta 285 la laptop. Chiar merge fara nicio problema :)

    (Citează)

 7. Eu am 2 bucati :))
  Unul la munca, pe care il folosesc de vreo 6 luni, si mi-am luat si acasa acum vreo luna (impreuna cu tastatura K260).

  Sunt f multumita: mic si usor, precis pe orice suprafata.

    (Citează)

 8. Eu l-am luat de la Flanco acu… 2 ani jumate cu vreo 30 de lei. Cred ca era la reducere.

    (Citează)

 9. Cam expui mediatic, excesiv, biata pisica! Pare, insa, in poza, ca a inteles critica si are o atitudine spasita, intelegand si regretand profund, reprobabil-i fapta.

    (Citează)

 10. Apropo de pisici cu un comportament suspect, mi-ai adus aminte de poza asta :))
  http://www.flickr.com/photos/pamelafox/8300719391/

    (Citează)

 11. am si eu un mini maus si foloseam rotita de scroll pentru open in other tab da sa o folosesc pentru a inchide taburile nu am stiut pana acum. thanks :)

    (Citează)

 12. Dețin și eu același model, am doar cuvinte de laudă la adresa lui. Doar că eu l-am trântit de mai multe ori decât pisica ta, iar acum a cam înceout capacul superior să joace. :) Abia aștept să mă întorc în țară să-mi cumpăr unul identic, sper să găsesc.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus