un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Micro-review Logitech M185

12 Jun 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

“Ce, aveai nevoie de el?”, păreau să spună ochii pisicii, uitându-se nevinovată la mine după ce mi-a spart mouse-ul de laptop. Am văzut-o când l-a dat jos de pe masă, lovindu-l cu lăbuța o dată, dar sigur, de parcă ar fi executat o lovitură de mini-golf și apoi examinând cum s-a făcut țăndări pe jos.

Un mouse spart după o singură cădere nu-i cel mai bun semn. Și cum aveam o mică problemă cu el pentru că nu percepea mișcarea pe țesătura canapelei, am renunțat la ideea de a lua tot un Microsoft și am trecut la un Logitech M185.

L-am luat de la PC Garage, profitând de faptul că magazinul are o categorie separată “mouse-uri de notebook” în care se află acum 367 de produse de la 35 de producători. M185 este unul dintre cele mai ieftine mouse-uri de acolo, este micuț, are un receiver la fel de micuț ce se poate introduce în mouse pentru a-l transporta și este alimentat de la o singură baterie AA. Pe lângă cele două butoane clasice, mai poți face click și pe rotița de scroll, comanda cu care închid tab-uri în browser. Mai face și altceva în alte programe?

Am dat 75 de lei pe el, iar acum s-a ieftinit pe la 50 de lei. Merge bine, inclusiv pe canapea, și nu are o problemă cu scroll-ul. Îl recomand fără nici un minus.
logitech_m185_1logitech_m185_2
mouse_shamed

  14 comentarii

 1. Ce scris dezordonat are pisica!

    (Citează)

 2. “unul dintre cele mai ieftine mouse-uri” – ceva nu suna bine…

    (Citează)

 3. eu in locul tau eram vin diesel cu pisica, gen “you break my mouse, i break your neck”

    (Citează)

  • @mircea: nu pot face asta.

   Sunt nopți când mă trezesc subit și descopăr mâța la câțiva centimetri de mine, studiindu-mă liniștită. Mi-o închipui zicându-și “ok, deci acum inspiră și expiră, iar artera cea mare de la gât probabil că este aorta și duce sânge la creier. O mică incizie acolo și toată casa va fi a mea”. Scap periodic doar pentru că-i tai ghearele și planurile i se amână cu câteva săptămâni, până îi cresc din nou cuțitele. Între timp, te pândește la colț prin casă, ca să-ți pună piedică “din întâmplare”.

   Nu supăr pisica pentru că mi-e teamă. A spart mouse-ul? “E ok, oricum aveam nevoie de altul, îți mulțumesc chiar”.

     (Citează)

 4. A mancat matza soarecul! :))

    (Citează)

 5. Folosesc un M185 câteva ore pe zi de aproape doi ani și încă nu i-am schimbat bateria. Îl folosesc împreună cu o K360 prin Unifying USB receiver (un singur USB ocupat, două periferice) și se comportă excelent și chiar dacă i-a făcut vânt mâța de câteva ori până acum, n-are nici o zgârietură! :)

    (Citează)

 6. Eu am varianta 285 la laptop. Chiar merge fara nicio problema :)

    (Citează)

 7. Eu am 2 bucati :))
  Unul la munca, pe care il folosesc de vreo 6 luni, si mi-am luat si acasa acum vreo luna (impreuna cu tastatura K260).

  Sunt f multumita: mic si usor, precis pe orice suprafata.

    (Citează)

 8. Eu l-am luat de la Flanco acu… 2 ani jumate cu vreo 30 de lei. Cred ca era la reducere.

    (Citează)

 9. Cam expui mediatic, excesiv, biata pisica! Pare, insa, in poza, ca a inteles critica si are o atitudine spasita, intelegand si regretand profund, reprobabil-i fapta.

    (Citează)

 10. Apropo de pisici cu un comportament suspect, mi-ai adus aminte de poza asta :))
  http://www.flickr.com/photos/pamelafox/8300719391/

    (Citează)

 11. am si eu un mini maus si foloseam rotita de scroll pentru open in other tab da sa o folosesc pentru a inchide taburile nu am stiut pana acum. thanks :)

    (Citează)

 12. Dețin și eu același model, am doar cuvinte de laudă la adresa lui. Doar că eu l-am trântit de mai multe ori decât pisica ta, iar acum a cam înceout capacul superior să joace. :) Abia aștept să mă întorc în țară să-mi cumpăr unul identic, sper să găsesc.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus