un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Femeile ce cred despre nunta lui Borcea?

30 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Eu sunt curios cu ce ochi văd femeile nunta lui Borcea. Îl dispreţuiesc pentru că este cel care a divorţat de mama copiilor săi, după 20 de ani de căsătorie, şi s-a luat cu una mult mai tânără? Sau din contră, visează şi ele să aibă un aşa noroc, să-şi găsească un miliardar care să le ofere nuntă de 300.000 de euro şi luna de miere la Miami?

Bonus: acesta a fost tortul. Probabil că l-au tăiat cu scara de urcat pe stâlpi, dar cum l-au transportat până la restaurant?

    5 comentarii

  1. Cine e tipa ?

      (Citează)

  2. Viseaza sa isi gaseasca un mancator de saorme aurite :)).
    Mare al dracului tortul ala, cred ca oricum s-au rost asa mai in spate fraze de genu: sa se dea cate o felie sa ajunga la toata lumea!!

      (Citează)

  3. @Mihai: cauta pe site-urile de stiri sau pe ziarele de barfe, gasesti tot ce vrei. E o domnisoara (acum doamna) destul de frumoasa, varsta 26 de ani, cu Borcea de vreo 8 ani in relatie.

    @enzo: cica vreo 100 de invitati au zis ca vin si n-au mai aparut, asa ca a insemnat o paguba mare la 600 euro tacamul.

    Si partea nasoala cand pleci imediat in luna de miere este ca nu poti sa zici “lasa ma, ca mananc eu zilele urmatoare tot homarul asta de-a ramas.

      (Citează)

  4. Eu zic ca paguba respectiva mare pentru noi e defapt un fel de maruntis pentru el.

      (Citează)

  5. Anda si Ionut

    02/09/2011 la 1:37 PM

    Cica tortul ar fi fost ansamblat la fata locului :D

    Daca vrei sa vezi cum e Romania cu adevarat, te asteptam pe blogul celor mai frumoase povesti despre Romania – http://hai-la-bord.blogspot.com.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus