un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Diaconescu e pornit rau pe Oprescu

30 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Acum vreo două luni ajung pe OTV şi văd tot ecranul acaparat de acuzaţii la adresa “ciocoiului” Oprescu. “Mă ce dracu“, mă gândesc, “de unde până unde a lăsat-o Diaconescu mai moale cu Elodia şi politica şi se axează pe primării?“. Mi s-a părut foarte amuzantă şi reînvierea termenului “ciocoi”.

Ieri schimb pe OTV şi văd acelaşi lucru. Nu doar acelaşi, ci repetat de 5 ori. După cum puteţi vedea în imagine, ştirea principală este că omul care spală barca din Grecia a lui Oprescu a fost identificat şi, surpriză, torturează animale. Ce ciocoi e Oprescu ăsta, dovada că până şi ăla care-i spală iahtul este rău cu câinii şi pisicile! Unde dai şi unde crapă, vorba aia. Nu c-aş crede că e adevărat, dar sunt curios cum au determinat că torturează animale: dădea cu mopul pe jumătate de iaht şi apoi bătea un câine, în pauză? N-avea mop, ci un câine blănos pus într-un vârf de băț?

Scroll-bar-ul roşu este şi mai amuzant. O vrăjitoare a prezis că România va pierde meciul cu Franţa dacă super-ciocoiul Oprescu va fi prezent pe Naţional Arena. Apoi scria, citez “Mircea Sandu caută o soluţie elegantă pentru a ieşi din această situaţie jenantă”. Cred că Sandu caută o soluţie elegantă de a-şi opri lacrimile de râs, auzind asemenea prostii.

În partea de jos a ecranului se discuta alt subiect. Cineva din Primărie face orgii sexuale, ba chiar are o bară de “streaptease” montată acasă. Nu m-ar mira să aflu că e vorba de super-ciocoiul Oprescu, desigur.

Problema este alta. După luni bune în care Diaconescu a încercat să-şi înregistreze Partidul Poporului, doar pentru a fi respins de tribunal, şi-a dat seama că la primărie poate candida şi ca independent, aşa că o atacă pe aceasta. Dacă o câştigă, ar fi doar o dovadă că oamenii sunt foarte proşti. Tu-l vrei primar pe unul care îndrugă minciunile astea la televizor în fiecare seară?

    9 comentarii

  1. Nu el, Vanghelie.

      (Citează)

  2. Striptease – mincinosi si prosti double win

      (Citează)

  3. tu esti fanul superciocoilor?

      (Citează)

  4. Sunt total de acord cu tine. Sobolanul asta este o mare jigodie. Merita sa i se inchida pentru a doua, pardon a treia dupa ce i-au luat curentul cei ce lucrau la scara rulanta de la Romana, postul de televiziune.

    Cum poti sa zici ca a vrut sa fie in fruntea evreilor si ca are legaturi vechi cu ei, cand tatal sau pe vremea lui Ceausescu avea functie importanta in armata daca nu ma insel. Majoritatea stim ca erai verificat la sange daca aveai in familie persoane de alta religie. Persoana apropiata nu a putut sa avanseze in armata deloc din cauza ca unchiul acestuia era cu Martorii lui Iehova.

    Un mare mincinos, si cum ai zis si tu, ar trebui sa fim extrem de prosti ca cetateni ai Bucurestiului daca l-am lasa pe asta sa -si faca poftele.
    Unul care mananca cacat in direct si in reluare in mod continuu.

      (Citează)

  5. Nu ca asta ar fi cea mai mare prostie din emisiunea aia… Dar e striptease, nu streaptease.
    Iar daca Oprescu e Super-Ciocoi, e in Justice League?

      (Citează)

  6. E de rasul plansului ce face diaconescu. La un moment dat am vrut sa fac si eu un articol identic, dar am zis ca nu merita atata promovare pe internet. Daca asta ajunge primar sau presedinte…eu zic ca e cazul sa plecam frumos in alta tara…cred ca si prin africa ar fi mai bine.

      (Citează)

  7. Seara de seara, timp de 2 luni, numai despre Oprescu se vorbeste la OTV. Nu vad problema lor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus