un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reteaua 2 da 3 FIAT 500 si 24 de televizoare Samsung 101cm

21 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Începe azi la ora 15. Premiile sunt bune, așa că hai cu spam-ul și votul. Waven, mă bazez pe tine pentru chestionarele zilnice, da?

    7 comentarii

  1. are o gramada de buguri, se blocheaza des… in servere si net n-au mai investit?

      (Citează)

    • Asa a fost si inainte in prima zi. Intra toti sa vada ce si cum, trag un PDF mare, e mai aglomerat site-ul. E aproape garantat ca va cadea in unele momente, cum se mai intampla la concursurile maraton.

        (Citează)

    • Nu stiu exact, am intrat rapid si am vazut ca s-au adunat o gramada de quiz-uri acolo. Voi raspunde cand am timp, nu-mi fac o pasiune din asta.

        (Citează)

  2. acum a picat de tot

      (Citează)

  3. sa inteleg ca acum e cate un quiz de la 10 la 12 , altul de la 12 la 2, ca nu vad decat unul momentan si ar trebui sa fie mai multe

      (Citează)

  4. as vrea si eu un Fiat 500 :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus