+ Susține blogul cu un click la: eMAG - Fashion Days - Finestore - Dyson - PC Garage +
30 Mar 2015 ·
GÂNDURI ·
Zilele trecute am răsfoit un catalog Lidl și am salivat de poftă, așa că astăzi m-am dus țintă acolo. Catalogul era cu fructe de mare, inclusiv avut homar întreg, deja fiert, la 35 de lei, 300 de grame de fructe de mare la 15 lei, apoi 12 creveți mari la 18 lei. Astea cam ies din ofertă, că acum pe 30 martie bagă chestii noi în gama Deluxe. Întrebarea este: sunt bune produsele din gama Deluxe? Noi luăm de obicei din Lidl dulciuri, patiserie, mezeluri, brânzeturi, carne și vin, dacă e […]
30 Mar 2015 ·
GÂNDURI ·
Primul telefon din concursul Fashion Days s-a dat, câștigător este Bogdan Parlea. Al doilea telefon își va găsi un fericit posesor după 8 aprilie, iar toți cei înscriși deja în concurs vor participa și la acea tragere la sorți. Nu sunt multe înscrieri pe blog, așa că aveți șanse mari și dacă vă înscrieți acum. Pentru asta, trebuie să instalați aplicațiile de Android sau iOS ale magazinului Fashion Days și să cumpărați ceva prin intermediul lor. Lăsați apoi un comentariu (aici sau la articolul original, nu contează, le adun eu ulterior) ca […]
30 Mar 2015 ·
GÂNDURI ·
Voi îmi recomandați muzică în articolul anterior, eu vă recomand în schimb o cofetărie bună. Se numește Cremeria Emilia și se găsește în Centrul Vechi pe strada Franceză la numărul 38, lângă restaurantul Oro Toro. Am fost și noi la recomandarea unui prieten; a fost minunat. Acum, specialitatea lor este înghețata italienească, dar nu am luat înghețată, ci cupa de mai jos, care se numește Tazze Alex de fistic (15 lei) și cuprinde “semifredo”, adică o cremă rece, dar nu rece ca înghețata, ciocolată foarte bună, din aceea cu gust intens, […]
30 Mar 2015 ·
GÂNDURI ·
Sunt foarte curios de unde obțin muzică vreo șase canale de YouTube pe care le urmăresc de mai multe luni. Au acolo tot felul de melodii dance și house foarte bune, plus remixuri excelente după melodii cunoscute din alte genuri. Cine sunt acei artiști? De unde le iau? De ce nu le găsesc și în altă parte decât pe YouTube? În ordine, ar fi vorba despre canalele Sound You Need, Spectrum Mixes, Sound Is Style, Mr Revillz, Saints of Serenity și Mr Deep Sense. Intrați prin ele, uitați-vă la secțiunea Video și mai […]
30 Mar 2015 ·
EXPERIENȚE, TURISM ·
Lumea se plânge de durata zborurilor transatlantice și în general a celor lungi. Și, ce-i drept, călătoritul nu e cel mai odihnitor lucru, nici căratul bagajelor prin aeroport sau verificările complexe de securitate pentru intrarea în SUA nu sunt cele mai plăcute lucru. Cu toate acestea, zborul spre New York mi s-a părut foarte plăcut și suportabil. Poate că românii sunt mai bine pregătiți pentru ele – cine se plânge de transatlantice sigur nu a mers cu trenul de la București la Iași, călătorie care durează la fel de mult. Amsterdam – New […]
29 Mar 2015 ·
TURISM ·
În caz că vă întrebați care sunt cele mai scumpe vacanțe cumpărate de români, iată cu ce se laudă agenția Eturia (care se specializează pe vacanțe personalizate): 31.000 euro – circuit în SUA care a combinat Coasta de Vest și Coasta de Est (o familie cu 2 adulți și 2 copii, zboruri de linie la clasa business cu toate taxele incluse, hoteluri de 5 stele); 28.000 euro – circuit de o lună în Africa pentru 2 adulți (Namibia, Africa de Sud, Botswana, Zambia, Kenya, Tanzania și Uganda) 25.000 euro – circuit de 20 zile […]
29 Mar 2015 ·
GÂNDURI ·
N-am ajuns la lansarea restaurantului Stradale, a lui Chef Foa de la Masterchef, dar conceptul pare interesant și voi opri cu prima ocazie când trec prin zonă. Restaurantul se găsește în zona Miorița / Piața Presei, la parterului unei clădiri din complexul Bucharest Business Park și este gândit pentru angajații de acolo, așa că lucrează pe un orar luni-vineri 9-17 și are 180 de locuri. Sună a cantină pentru corporatiști, dar vine în plus cu un design interior frumos, meniu gândit de profesioniști și o zonă de live cooking, unde au […]
28 Mar 2015 ·
Când am descris burgerul Bacoa din Barcelona am dat-o matematic, spunând că este ca “o elipsă descrisă prin ecuația (x/7,5) la pătrat plus (y/5) la pătrat = 1”. Chiar și această exprimare a generat o discuție separată, dar una frumoasă, inginerească. Viorel Spînu, de la Robofun, a desenat elipsa mea folosind Wolfram Alpha și a spus că ecuația descrie destul de bine forma burgerului, ceea ce nu mă miră, având în vedere că n-am scos cifrele de mai sus din burtă. Desenată pe hârtie, elipsa descrisă de ecuația mea ar arăta […]