un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 5 iulie 2024

5 Jul 2024  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  9 comentarii

 1. Let me guess: prestatorul pe care astia de la Otopeni se lauda ca il vor face sa plateasca milioane penalitati, este vreo firma de apartament, care deja se pregateste sa intre in insolventa si o sa ii execute silit doua scaune si o masuta.

    (Citează)

 2. O fi, n-o fi aier la otopeni, da’ doar aici poti sa înfuleci senviș cu un milion.

    (Citează)

 3. BMW cu NTT Data? super firma de IT ce si-a luat hack si a incercat sa ascunda rahatul sub pres?
  https://dorusupeala.ro/criza-la-ntt-data-romania-hackerii-au-furat-230-de-giga-de-date-iar-sistemele-informatice-ale-firmei-s-au-prabusit/

    (Citează)

 4. Pixel 9 arata de parca ar fi castigat concursul cat de urat putem face sa arate un telefon.
  CPU-ul tot cu rebuturile de la Samsung e facut?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus