un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie și fotbal – 19 iunie 2024

19 Jun 2024  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

 

EURO 2024

S-a terminat prima fază a grupelor, fiecare echipă jucând câte un meci. România stă bine, suntem alături de Germania și Spania ca victorii categorice.

Nu știu statistica și după meciul Portugalia-Cehia, dar înainte de acesta eram pe primul loc în liga blogului de Match Predictor și pe locul 25 în liga românilor, care are 15.000 de membri. Sunt sigur că voi da niște rateuri bune în zilele următoare, ca să ajung pe locuri mai potrivite.

Astăzi avem următoarele meciuri din grupele A și B:

 • Croația-Albania: ora 16
 • Germania-Ungaria: ora 19
 • Scoția-Elveția: ora 22.

O să spun 1, 1, X. Sunt curios ce face Germania. Sunt într-o formă mai bună decât se așteptau majoritatea, dar pe mine nu mă miră asta, că sunt o echipă puternică și joacă la ei acasă, țintesc trofeul cel mare.

 

  6 comentarii

 1. In 2024, tu LG, lansezi aparate AC cu eficiență energetică A++/A+ pe o gălăgie de bani.

    (Citează)

  • De când s-a schimbat grila pentru certificarea energetică, A+ sau A++ sunt mult mai greu de atins. În urmă cu ceva timp toată lumea avea electrocasnice cu A++++, era banal.

     (Citează)

 2. Mizez pe un 2 la Scoția cu Elveția, tras de păr, dar totuși un 2. Și eu sunt curios cum se va desfășura meciul Germaniei cu Ungaria. Teoretic Germania ar trebui să câștige, dar Germania a mai pornit furtunos la alte campionate și apoi n-a mai trecut de grupe sau s-a chinuit să treacă de grupe.

  Sunt curios câte S24 Ultra vor rezista din cele 200 la filmare. Dacă vor avea câte un om în spatele fiecărui telefon, cel mai probabil vor fi toate intacte. Știți voi: “uite un S24 Ultra, oare se supără cineva dacă-l iau eu?”.

    (Citează)

 3. Genius dealz dar doar la produse care oricum au markup mare ca articole de menaj, bauturi, cosmetice, haine etc.

  Chiar ma intreb de ce mai tin genius, cel mai probabil va fi urmatorul “abonament” la care renunt cand expira.

    (Citează)

 4. Asus RTX4060 la 1599 lei pe Alex punct ro

    (Citează)

 5. GuestStar:
  De când s-a schimbat grila pentru certificarea energetică, A+ sau A++ sunt mult mai greu de atins. În urmă cu ceva timp toată lumea avea electrocasnice cu A++++, era banal.

  Eu cred ca le amesteci, noua grila este A -> G, nu mai este cu +++

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus