un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Finestore oferă astăzi un cod de 15% reducere suplimentară

19 Jun 2024  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

1 comentariu

Finestore își sărbătorește aniversarea toată luna iunie, dar se pare că ziua lor este de fapt pe 19 iunie. Astăzi.

Ca să fie o zi specială, astăzi Finestore oferă 15% reducere la aproximativ 2.000 de produse, dincolo de reducerile deja existente în site. Folosiți codul FNS15 pentru a obține reducerea suplimentară.

Produsele eligibile pentru reducerea de 15% sunt marcate ca mai jos, cu acea etichetă de 15% extra reducere.

Cele care mai au și eticheta “10 ani”, precum vinul din stânga, participă la concurs. Cumpărați și un astfel de produs în comanda voastră și puteți câștiga 1.111 premii în valoare totală de peste 40.000 de euro.

Premiul mare este un voucher de 10.000 de euro la Finestore. Alte premii sunt 10 vouchere de 1.000 euro, 100 vouchere de 100 euro și 1.000 sticle Grande Alberone Moscato Vino Spumante Dolce 0,75 litri. Concursul este disponibil toată luna iunie, nu doar astăzi.

Oricum, dacă n-ați comandat ceva până astăzi, dar aveați de gând să o faceți, acum este un moment bun pentru că primiți și 15% reducere. Poate fi și un moment în care să încercați un produs mai scump, dacă tot are reducere. Nu musai o tequila Clase Azul Ultra, dar poate un coniac Grosperrin Grande Champagne. Cred că-i nou în site. În ciuda numelui, este coniac.

  1 comentariu

 1. Gustul copilariei acea tequila Clase Azul Ultra

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus