un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 11 iunie 2024

11 Jun 2024  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  4 comentarii

 1. Am auzit de noua dumă Adobe chiar recent. Urmăresc mulți creatori de conținut pe YouTube care au început deja să caute alternative pe Linux și unul dintre ei chiar a reușit (ExplainingComputers). Nu e vorba doar de programe gratuite, ci și de variante plătite. Acum Adobe dă înapoi. Răul a fost deja făcut. Un alt creator de conținut a a înlocuit ce avea în cloud cu variante modificate (practic a șters tot ce avea pe bune).

  Am văzut și eu ieri că Google Photos are acum Magic Eraser. Având deja funcția de la Samsung, nu strică să am o alternativă. Mi-aș dori ca Google Camera să înceapă să fie disponibilă pe alte telefoane decât Pixel, dar o pot avea oricum sub formă de GCam Port.

    (Citează)

  • Ce e asa special la Google Camera? Intreb ca posesor de Pixel de vreo 3 ani, e ok aplicatia dar nu pot sa zic ca am simtit asa o mare transformare a vietii mele

     (Citează)

 2. Si rezumatul cursei de F1 de duminica?? il astept cu sufletul la gura

    (Citează)

 3. Sorin:
  Ce e asa special la Google Camera? Intreb ca posesor de Pixel de vreo 3 ani, e ok aplicatia dar nu pot sa zic ca am simtit asa o mare transformare a vietii mele

  Încearcă orice alt telefon la prețuri similare sau chiar peste și fă în paralel niște poze. O să vezi că în majoritatea cazurilor pixelul scoate poze mai plăcute ochiului datorită algoritmilor de procesare mai avansați. Mulți ani Google a fost rege la procesare datorită acelor algoritmi, dar în ultimii ani a fost ajuns din urmă de Samsung și Apple dar pe telefoanele mai scumpe decât ce oferă google. Deci pe google ai o cameră cu procesare de nivel de telefoane duble la preț oarecum.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus